Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024

Bestsellery z kategórie: s červenou obálkou kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Úžasná očista jater a žlučníku - Andreas Moritz, ANAG, 2015
Úžasná očista jater a žlučníku

V tomto mezinárodním bestselleru odhaluje Andreas Moritz nejčastější, ale jen zřídkakdy rozpoznané příčiny nemoci – tvorby žlučových kamenů. Žlučové kameny...

  • Knihabrožovaná vazba
    511 Kč
    Skladem 4 ks

Sladké - Yotam Ottolenghi, Helen Goh, Slovart CZ, 2019
Sladké

Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby...

  • Knihapevná vazba
    346 Kč
    Skladem 2 ks

Prečo ženy nechudnú - Daniel Čmel, Daniel Čmel, 2024
Prečo ženy nechudnú 
SK

Všetky ženy vedia, že ak chcú schudnúť, musia menej jesť a viac sa hýbať. Aké jednoduché nie? Ale prečo sa potom väčšine žien schudnúť nepodarí? Prečo sa s chudnutím trápia a majú minimálne, alebo len dočasné výsledky? Presne na to, som ako tréner...

  • Knihabrožovaná vazba
    434 Kč
    Skladem 3 ks

Kuchařka podle pěti elementů - Barbara Temelie, Beatrice Trebuth, Eugenika, 2018
Kuchařka podle pěti elementů

Skvělá příručka pro všechny, kteří se zajímají o zdravou výživu, tak o čínskou medicínu. V první řadě zde najdete množství receptů, rozdělených takto: čínská rýžová kaše, ranní...

  • Knihabrožovaná vazba
    257 Kč
    Skladem 2 ks

Chránit vše živé - Róši Philip Kapleau, CAD PRESS
Chránit vše živé

Pojednání o zabíjení zvířat a vegetariánství z hlediska buddhistického, všeobecně etického i exaktně racionálního...

  • Knihabrožovaná vazba
    137 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Škola opilosti, Volvox Globator, 2015
Škola opilosti

Škola opilosti vznikla ve vyhlášeném berlínském baru, kde se několik let za sebou konaly přednášky z dějin pití, výroby destilátů a souvisejících témat....

  • Knihabrožovaná vazba
    211 Kč
    Do 16 – 21 dnů

Jedlom k lepšiemu životu - Tim Spector, N Press, 2024
Jedlom k lepšiemu životu 
SK

Britský lekár a spisovateľ Tim Spector prináša ďalšiu fantastickú knihu o výžive, ktorá vychádza zo špičkových výskumov. Jedlo je naším najlepším spojencom pri udržiavaní dobrého zdravia, ale otázka, čo naozaj jesť, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    465 Kč
    Skladem > 5 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    459 Kč
    Ihned ke stažení

Silver Spoon, Phaidon, 2011
Silver Spoon 
EN

The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions....

  • Knihapevná vazba
    1 171 Kč
    Více než 30 dní

Hladná furt 3 - Martina Dorkinová, Kreatura, 2023
Hladná furt 3 
SK

Nový rok priniesol nové, tretie pokračovanie Hladná furt. Moja Hladná furt 3 alebo aj 2 v 1. Iná a pre mňa špeciálna. A prečo teda Hladná furt 2 v 1? V skratke, lebo som jednoducho jeden nerozhodný šibnutý blíženec. :) ...

  • Knihapevná vazba
    550 Kč
    Skladem > 5 ks

Kouzelná Beruška a Černý Kocour: Vaříme s Beruškou, Egmont ČR, 2022
Kouzelná Beruška a Černý Kocour: Vaříme s Beruškou

Beruška zve ke společnému vaření! Teď se můžeš i ty stát kuchyňskou superhrdinkou a všechny překvapit lahodnými pokrmy. Základ k posilnění na snídani, něco lehkého pro rodinu k obědu a pak překvapení pro kamarády na...

  • Knihabrožovaná vazba
    218 Kč
    Skladem > 5 ks
Japonská kuchyně - Tim Anderson, Esence, 2019
Japonská kuchyně

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo...

  • Knihapevná vazba
    399 Kč
    Skladem 2 ks

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    346 Kč
    Do 7 – 10 dnů
  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Kuchárska elita - Menu, Direct Press, 2011
Kuchárska elita - Menu 
SK

16 elitných kuchárov, 57 skvelých receptov. Studené predjedlo, teplé predjedlo, polievka, hlavné jedlo mäsité či bezmäsité, dezert - to všetko môžete ponúknuť svojim stravníkom ako jednotlivý chod alebo slávnostné menu...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Osladíme si život - Jiří Kareš, Agentura VPK, 2007
Osladíme si život

Snahou každé kuchařky nebo kuchaře má být píle po dalším zdokonalení svého umění. A protože žádný učený z nebe nespadl a vy se chcete něco naučit, nabízíme vám jedinečné, babičkami prověřené cukrářské recepty...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Slovenská kuchárka / Slovak Cuisine, Príroda, 2010
Slovenská kuchárka / Slovak Cuisine 
SK

V tejto jedinečnej kuchárskej knižke nájdete tradičné slovenské recepty v slovenskom aj anglickom jazyku. Veríme, že ju ocenia predovšetkým v zmiešaných manželstvách, kde jeden z manželov je pôvodom Slovák...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

...ale máma to vařila líp - Kamila Skopová, Akropolis, 2009
...ale máma to vařila líp

...ale máma to vařila líp je druhé vydání úspěšného titulu, jehož prostřednictvím se známá výtvarnice a folkloristka pokouší nabourat vžitou představu o kuchařské knize jako vyloženě účelové, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Konzervujeme jednoducho a dobre - Mária Hajková, Ikar, 2001
Konzervujeme jednoducho a dobre 
SK

Príručka s predpismi na konzervovanie rozličných druhov ovocia, zeleniny a mäsa.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Co by měl kuchař dobře znát - Joy Manning, Esence, 2018
Co by měl kuchař dobře znát

K tomu, abyste se stali skvělými kuchaři, nepotřebujete drahé vychytávky, špičkové nože nebo poličku plnou exotického koření. Stačí vám k tomu užitečně a přehledně zpracované informace, které najdete v této knize...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Jak se vaří u Šroubka? - Karel Šroubek, Paseka, 2008
Jak se vaří u Šroubka?

Karel Šroubek, autor této vyjímečné kuchařské knihy, se vždy řídil heslem: "Za živa v hotelu, po smrti v nebi" a pro hosta by udělal cokoli. Říkali mu "pane hoteliére" a velmi si ho vážili. Na Václavském náměstí v Praze mu...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Lean in 15 - Joe Wicks, Slovart CZ, 2016
Lean in 15

Kniha populárního kouče Joea Wickse Lean in 15 se v Británii už dlouho drží na žebříčku nejčtenějších titulů. Stovka receptů na chutná jídla, která lze připravit za pouhých 15 minut, ve spojení s...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes