Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Neztratit se sama v sobě - Erik Tabery, Zuzana Čaputová, Respekt Publishing, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Cook anime - Diana Aultová, Zoner Press, 2021
Cook anime

Jezte jako vaše oblíbená postava od bentó po yakisoba Máte rádi anime a japonskou kuchyni? Co takhle to propojit? Stává se vám při sledování vašeho oblíbeného anime filmu či seriálu, že se vám sbíhají sliny nad večeří vašeho...

  • Knihabrožovaná vazba
    485 Kč
    Skladem 4 ks

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm, Grada, 2012
Uzení, nakládání a konzervování masa

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit...

  • Knihabrožovaná vazba
    195 Kč
    Skladem 3 ks

Lahůdková kuchyně - Marie Janků-Sandtnerová, Paseka, 2010
Lahůdková kuchyně

Proslulá autorka kuchařských knih se v publikaci Lahůdková kuchyně, která vyšla poprvé v roce 1949, zaměřila na úpravu studených lahůdkových pokrmů, které lze připravit nejen jako předkrmy před hlavním jídlem, ...


Pomazánky - Alena Doležalová, Dona, 2021
Pomazánky

Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo...

  • Knihapevná vazba
    229 Kč
    Skladem 1 ks
Nevábné chuťovky - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2007
Nevábné chuťovky

V Nevábných chuťovkách servíruje čtenáři důmyslně okořeněný ďábelský výtažek z nepřikrášlených a výstředních příhod, jež zažil během svého dobrodružného putování po světě...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Cestoviny, Ikar, 2012
Cestoviny 
SK

Cestoviny prinášajú ľuďom radosť! Či sa pustíte do jednoduchého receptu, alebo zvolíte zložitejší postup, budete ich podávať ako predjedlo, v polievke, ako hlavné jedlo, či dokonca ako dezert, vždy nimi zapôsobíte...


Což takhle dát si... Rajčata - Lenka Požárová, O.O.T.B. Solutions, 2013
Což takhle dát si... Rajčata

Šťavnatá rudá záře se kolem vás rozlévá a vy se v ní můžete blaženě rochnit a tetelit... Takové je listování v receptech z kuchařky Což takhle dát si rajčata...

  • Knihakroužková vazba
    Vyprodané

French Market - Joanne Harris, Fran Warde, Doubleday, 2005
French Market 
EN

Following the success of "The French Kitchen", Joanne Harris and Fran Warde have collaborated once more to write a French cookbook with a difference...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)