Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Sushi - Doma, krok za krokem - Roman Vaněk, Prakul Production, 2019
Sushi - Doma, krok za krokem

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...

  • Knihapevná vazba
    358 Kč
    Skladem 1 ks

Kuře - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Prakul Production, 2017
Kuře - Jednoduše & dokonale

Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka...

  • Knihapevná vazba
    301 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    136 Kč
    Skladem

Losos, Cesty, 2004
Losos

Více než 60 receptů z celého světa na kuchyňskou úpravu oblíbené ryby...


Kapr na všední a sváteční stůl - Ladislav Nodl, Dona
Kapr na všední a sváteční stůl

Mistr kuchař, nositel mnoha vyznamenání za gastronomii, nabízí více než stovku zajímavých receptů na úpravu kapra...

Kuře, Rebo, 2007
Kuře

Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím.


Drůbež mnoha chutí, Reader´s Digest Výběr
Drůbež mnoha chutí

U každého receptu najdou informace o složení a obsahu živin v jedné porci, o přednostech tohoto pokrmu a jeho možných obměnách i celostránkovou barevnou fotografii hotového pokrmu pro inspiraci.


Grilování a mnohem víc - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas, Ikar CZ, 2016
Grilování a mnohem víc

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých...


Sushi, Prakul Production, 2012
Sushi

Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...


Kuře pokaždé jinak, Výběr Readers Digest, 2012
Kuře pokaždé jinak

Kuřecí maso má mnoho předností: je levné, vysoce výživné a úžasně univerzální, hodí se k pečení vaření, dušení i smažení. V této knize najdete velké množství receptů na složitější i jednoduché pokrmy, z nichž si...


Drůbeží speciality, Rebo, 2007
Drůbeží speciality

Objevte rozmanitost a originalitu drůbežích pokrmů, ať už je jejich hlavní ingrediencí kuře, husa, kachna či například perlička. Tato kniha přináší recepty na celou řadu typických i zcela netradičních pochoutek z drůbeže...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    28 Kč
    Skladem
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Ryby a plody moře, Rebo, 2008
Ryby a plody moře

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...


Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup - Kolektív autorov, Ikar, 2001
Hydina - recepty, praktické rady, tipy na nákup 
SK
  • Autorský kolektiv

Recepty - praktické rady - tipy na nákup


Losos - Kolektív autorov, Ottovo nakladatelství, 2004
Losos 
SK
  • Autorský kolektiv

Vyše 60 najlepších receptov z celého sveta na kuchynskú úpravu obľúbenej ryby-lososa.


Jedlá z hydiny - Jana Horecká, Knižné centrum
Jedlá z hydiny 
SK

Recepty šikovnej gazdinky.


Suši, Ikar CZ, 2013
Suši

Suši je japonská kuchyně pro labužníky. Existuje jich nesčetná spousta variant - jedna chutnější než druhá. Není divu, že u nás jednohubky z Dálného východu nacházejí stále víc příznivců. A co takhle připravit si suši sami?...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pochúťky a misy z hydiny - František Janata, Plat4M Books, 2013
Pochúťky a misy z hydiny 
SK

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu...


Recepty z diviny a rýb - Daša Ostertágová, Motýľ, 2002
Recepty z diviny a rýb 
SK

Ak ste ešte neprišli na chuť poľovníckym a rybacím špecialitám, skúste niektorý z ponúkaných receptov, uvidíte, že sa oplatí spestriť si jedálniček.


Čokoláda, Slovart, 2009
Čokoláda 
SK

Inšpiratívna knižka z novej edície Receptár na každý deň ponúka vyše 100 receptov na to najlepšie, čo možno pripraviť z čokolády. Lahodné pokrmy s tmavou či bielou čokoládou sú lákavé dobroty ako hlavné jedlo i ako vyhľadávaná pochúťka ...


Ryby a plody mora, Slovart, 2009
Ryby a plody mora 
SK

Ďalšia zo série obľúbených kuchárskych knižiek, v ktorej prinášame tradičné i netradičné jedlá z rýb a morských plodov. Čerstvé suroviny, ryby, zelenina, bylinky i ďalšie pochutiny sú zárukou zdravého, chutného a lákavého pokrmu, ...


Varíme s potešením - Morské špeciality - Cornelia Adamová, Ottovo nakladatelství, 2003
Varíme s potešením - Morské špeciality 
SK

Zdravé, chutné, pestré a ľahko stráviteľné pokrmy pre každého, predkrmy, šaláty, polievky a hlavné jedlá z rýb a plodov mora...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“