Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Formát
Obal
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Buchty po ránu - Josef Maršálek, Tereza Bebarová, Česká televize, 2023
Buchty po ránu

Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní...

  • Knihapevná vazba
    344 Kč
    Skladem > 5 ks

Zlatá klasika - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2023
Zlatá klasika

Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které...

  • Knihapevná vazba
    406 Kč
    Skladem > 5 ks

Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny) - Kristina Lund, Kristina Lund, 2024
Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny)

Fika - sladká švédská kuchařka je kuchařka o sladkém švédském pečení. Kniha je rozdělená na kapitoly jaro, léto, podzim, zima a v každé kapitole jsou recepty se sezonními surovinami. Švédové slaví spoustu dní, ke kterým se pojí...

  • Knihapevná vazba
    413 Kč
    Skladem 2 ks

Pečeme nebesky - Veronika Beskydiarová, Sevruga, 2023
Pečeme nebesky

Pečeme nebesky je má druhá vysněná kniha, která reprezentuje to, co miluji ze všeho nejvíc ¦- sladké. Ať jste začátečník, nebo znalec, shodneme se asi všichni na jednom. Každý máme rád pocit, když to prostě vyjde. Že ten čas strávený v kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    493 Kč
    Skladem 4 ks
Jak vaříme u Matěje - Jan Punčochář, Šulc - Švarc, 2023
Jak vaříme u Matěje

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře přináší recepty tradiční i moderní česko-rakouské kuchyně, tak jak je se svým týmem vaří v restauraci U Matěje. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o...

  • Knihapevná vazba
    508 Kč
    Skladem 2 ks

Vaříme a pečeme pro diabetiky - Matthias Riedl, Vašut, 2018
Vaříme a pečeme pro diabetiky

Jak udělat každý den něco příznivého pro své zdraví? Díky správné výživě, která vašemu tělu poskytne vše, ale nebude krátit vaše chuťové buňky. Skoncujte s nudnými nutričními tabulkami, které vám sužují každodenní život...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Skladem 1 ks

Zdravé pečení - Daniela Krčová, CPRESS, 2019
Zdravé pečení

Ať už toužíte zhubnout pár kilogramů, nebo chcete pouze najít cestu k lepšímu zdraví a životní rovnováze, bude pro vás tato kuchařka skvělým pomocníkem. Najdete v ní spoustu inspirace na zdravé pečení v podobě řady snadných, ale...

  • Knihapevná vazba
    254 Kč
    Skladem 2 ks

Bleskové dezerty - kuchařka z edice Apetit, BURDA Media 2000, 2018
Bleskové dezerty - kuchařka z edice Apetit

Nejnovější kuchařka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a přináší s sebou spoustu sladkých receptů, které zvládnete připravit doslova v rekordním... Máte rádi sladké, milujete omamnou vůni linoucí se z tro

  • Knihapevná vazba
    327 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Z Radčina rodinného receptáře

Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    390 Kč
    Ihned ke stažení

(Nejen) pečení s čokoládou, Rebo, 2007
(Nejen) pečení s čokoládou

Dějiny čokolády jsou vskutku vzrušujícím tématem: dozvíte se, jak výjimečný vliv měla čokoláda na dějiny a že za její popularitou se skrývá skutečná věda. A samozřejmě v knížce najdete spoustu skvělých receptů...

  • Knihakrabička
    265 Kč
    Skladem 1 ks
Sladké

Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby...

  • 349 Kč
    Ihned ke stažení

Recepty CVR 1 Jar/Leto, Centrum vzdelávania rodiny, 2021
Recepty CVR 1 Jar/Leto 
SK

Predstavujeme vám prvú knihu receptov z úspešného YouTube kanálu Recepty CVR (Centrum Vzdelávania Rodiny). V knihe nájdete 150 chutných a zdravých vegetariánskych receptov na jar a leto, zoradených do 10 častí podľa druhu jedla, vrátane...

  • Knihapevná vazba
    596 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Moderní veganské dezerty - Petra Stahlová, Petra Stahlová, 2018
Moderní veganské dezerty

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Velká domácí cukrářka - Pavlína Berzsiová, Slovart CZ, 2008
Velká domácí cukrářka

Kuchařka plná receptů na výborné moučníky, kterou napsala víceprezidentka Asociace kuchařů a cukrářů ČR Pavlína Berzsiová, obsahuje školu pečení pro základní těsta (kynuté, listové, křehké, piškotové atd.), takže si s nimi poradí i začátečníci..

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pâtisserie - Philippe Urraca, Cecile Coulier, Michel Guerard, Hachette Livre International, 2017
Pâtisserie 
EN

Every four years since 1924, the best French artisans contend to become Meilleur Ouvrier de France (MOF), literally the 'Best French Craftsman'. The president of this prestigious and unique competition, Philippe Urraca, selected ...

  • Knihapevná vazba
    950 Kč
    Více než 30 dní

Buchty a koláče - Soňa Hasalová, TeMi, 2008
Buchty a koláče

Obdobou knedlíkového fenoménu, jímž je česká kuchyně proslulá, jsou buchty a koláče. Nosí se na vandr, krmí se jimi kouzelní dědečkové, neobejde se bez nich žádné posvícení. Jenže upéct je tak, aby byl nadýchané a rozplývaly se na jazyce...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Chocolate - Ferrandi Paris, Flammarion, 2019
Chocolate 
EN

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy." This book—a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned professional...

  • Knihapevná vazba
    634 Kč
    Skladem 3 ks

Patisserie - Murielle Valette, Little, Brown, 2013
Patisserie 
EN

This book is a tribute to French Pâtisserie. It is also a manual to learn how to successfully and easily make traditional French desserts at home. It's written for all people who love to bake and want to do it like the professionals do. From...

  • Knihabrožovaná vazba
    470 Kč
    Více než 30 dní

Nová kuchárska kniha 
SK

Obsahuje vyše 900 vyskúšaných a osvedčených receptov, ktoré zodpovedajú požiadavkám nielen jednoduchej, ale i najlepšej kuchyne...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    499 Kč
    Ihned ke stažení

Veľká domáca kuchárka - Ladislav Nodl a kolektív, Slovart, 2010
Veľká domáca kuchárka 
SK

Tematicky jeden z najrozsiahlejších kulinárskych sprievodcov s viac ako 500 bohato ilustrovanými stranami prevedie čitateľa od studenej kuchyne, polievok a omáčok, cez prípravu mäsa, rýb a zeleniny až k múčnikom...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    203 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Mysl je místo samo o sobě, které samo sobě může udělat nebe z pekla a peklo z nebe.“

Ztracený ráj - John Milton, 2015
Ztracený ráj
John Milton