Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně...
-
Knihapevná vazba408 KčSkladem 1 ks
Stačí otevřít sociální sítě nebo oblíbený časopis a už se na nás hrnou stravovací doporučení nebo zaručené dietní triky. Snídejte takto, pijte tolikrát denně, nesnídejte vůbec, cukr je zlo, káva je dobro, ale jen v určitou...
-
Knihabrožovaná vazba291 KčSkladem 1 ks
-
279 KčIhned ke stažení
Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů...
-
Knihapevná vazba313 KčDo 5 – 7 dnů
Základný zdroj informácií ako si budovať zdravý obraz o tele a navždy uzavrieť s jedlom mier. Skúsené odborníčky v oblasti výživy a porúch stravovania motivujú čitateľov k zdravému vzťahu k telu, aby pri stravovaní znova objavili vnútornú múdrosť...
-
Knihabrožovaná vazba547 KčSkladem 4 ks
Ottolenghi’s first brand-new major cookbook since the era-defining Ottolenghi SIMPLE and Ottolenghi FLAVOUR. With over 100 evocative, irresistible recipes alongside stories of childhood and home...
-
Knihapevná vazba863 KčPředobjednávka,
vychází 5. 9. 2024
A comprehensive guide to the new science of nutrition, drawing on Tim Spector's cutting-edge research...
-
Knihabrožovaná vazba419 KčVíce než 30 dní
Ve vesnici San Casciano dei Bagni uzrává nad báječným jídlem přátelství. Právě sem se vydává americká šéfkuchařka Marlena de Blasi se svým benátským manželem Fernandem hledat ty pravé ingredience dobrého života...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
An easy guide to Korean cooking, by mix and matching seven essential ingredients, along with some easy-to-find additions...
-
Knihapevná vazba570 KčSkladem 1 ks
Autorka Cettina Vicenzino vás prostredníctvom vyše 70 receptov pozýva na vegetariánsku poznávaciu cestu svojou talianskou domovinou. Krehké artičoky naaranžuje na citrónom nadýchanú fregolu, žiarivým fialkastým radicchiom obohatí chuť...
-
Knihapevná vazba603 KčSkladem 3 ks
An irreverent, accessible, essential guide to the science of flavor and how to use it in your own kitchen, from the food scientist-confidante of some of the world’s best chefs, Arielle Johnson, with more than 75 recipes...
-
Knihapevná vazba869 KčVíce než 30 dní
Veľká domáca cukrárka od profesionálnej cukrárky Pavlíny Berzsiovej sa stane vašou priateľkou a spoločníčkou pri experimentovaní v kuchyni...
-
Přečtenámírně opotřebovaná492 KčSkladem
Food has always been an integral part of Stanley Tucci’s life: from stracciatella soup served in the shadow of the Pantheon, to marinara sauce cooked between scene rehearsals and costume fittings, to home-made pizza eaten with his children ...
-
Knihapevná vazba641 KčPřipravujeme,
vychází 10. 10. 2024
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle