Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Účel knihy
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Další možnosti
Formát
Další možnosti
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Tajemství všech nemocí - Helmut Wandmaker, Eko-konzult, 2013
Tajemství všech nemocí

Vrať se ke zdravým původním pokrmům, pak se okamžitě zbavíš nadváhy! Staneš se štíhlým a také jím zůstaneš i bez hladovek. Krevní tlak se ti sníží na ideální hodnoty. Hladiny tuků a cholesterolu v krvi zaniknou. Můžeš zapomenout na počítání kalorií...

  • Knihabrožovaná vazba
    161 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Jamie's Italy - Jamie Oliver, Penguin Books, 2005
Jamie's Italy 
EN

Ever since working at the River Cafe for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food...

  • Knihapevná vazba
    693 Kč
    Skladem 3 ks

Herbář pro děti - Oldřich Růžička, Alexandra Hetmerová (ilustrátor), Magdalena Chumchalová (ilustrátor), B4U, 2017
Herbář pro děti

Kniha obsahuje 15 rostlin, které rostou v tvém bezprostředním okolí. Udělej si výlet s rodiči nebo s kamarády, najdi si dle ilustrací bylinku, vylisuj ji a nalep do speciální kapsy. Vznikne tak tvůj první herbář! Navíc se dozvíš spoustu zajímavostí o...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Moderní asijská kuchařka - Kolektiv autorů, Slovart CZ, 2007
Moderní asijská kuchařka
  • Autorský kolektiv

Ázijská kuchyňa má vyše tisícročnú tradíciu. Napriek tomu objavil západný svet jej kúzlo až nedávno...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Radost z jídla - Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán, ANAG, 2005
Radost z jídla

Zásady správného stravování a jednoduchý a srozumitelný návod, jak tvořivě změnit nebo rozvinout životní styl a stravovací zvyklosti. Doplněno o problémy lepku, diabetu a nádorových onemocnění...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Fit Recepty 3 - Lucia Wagnerová, Fit brands, 2016
Fit Recepty 3 
SK

Tretie pokračovanie zo série bestsellerov so sebou prináša recepty na jednoduché, chutné a zdravé jedlá s vysokou biologickou hodnotou, ktoré Ti pomôžu na ceste za lepšou postavou a zabezpečia, že tvoje cvičenie nevyjde nazmar...

  • Knihakroužková vazba
    406 Kč
    Skladem 2 ks

Z fitka do kuchyne špeciál II - Lucia Švaral, Fitshaker tím, Fitshaker, 2017
Z fitka do kuchyne špeciál II 
SK

152 vynikajúcich receptov od chutných raňajok, cez rýchle snacky, výživné polievky, poctivé mäsité i bezmäsité jedlá, dobroty pre návštevy, sladké mňamky bez múky, so sezónnym ovocím, či „tajnými prísadami“, na ktorých si vynikajúco pochutnáš...

  • Knihakroužková vazba
    464 Kč
    Skladem > 5 ks

Varíme z potravín, ktoré zdolávajú rakovinu - Richard Béliveau, Denis Gingras, Balneotherma, 2008
Varíme z potravín, ktoré zdolávajú rakovinu 
SK

Kniha je úspešným pokračovaním publikácie Výživa ako zbraň proti rakovine. Rozširuje poznatky o význame výživy v prevencii vývoja rakoviny...

  • Knihabrožovaná vazba
    242 Kč
    -5 %
    Skladem 5 ks

Proč nejím maso - Helmut F. Kaplan, Eko-konzult, 2004
Proč nejím maso

V první části vyprávějí prominenti proč nejí maso, v druhé části knihy autor opisuje zdravotné a etické důvody pro vegetariánskou výživu.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Jedz a behaj 
SK

New York Times bestseller z bežeckého prostredia, Jedz a behaj, je kniha ultramaratónskej legendy Scotta Jureka plná ľudských príbehov o vytrvalosti a závodení v krajných situáciach ktorá namotivuje k aktivite úplne každ

  • AudioknihaMP3 ke stažení
    299 Kč
    Ihned ke stažení
Basic cooking - S. Sälzerová, S. Dickhaut, Ikar, 2002
Basic cooking 
SK

Základy varenia čiže basic kuchyne a špajzy. Basic postupy, basic finty, basic obmeny. Aj basic chute a chúťky... Asi stovka jedál. Nestačí to vari?...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Bella Figura - Kamin Mohammadi, Bloomsbury, 2019
Bella Figura 
EN

Chosen as Book of the Year by Random Jottings. Made redundant from her job, Kamin Mohammadi flees the bleak streets of London for a friend's sun-dappled apartment in Florence. There, among the cobbled streets, the bustling, vibrant markets ...

  • Knihabrožovaná vazba
    233 Kč
    Skladem 2 ks

777 receptov aj pre neskúsených - Elena Paulenová, Belimex, 2007
777 receptov aj pre neskúsených 
SK

Táto kuchárska kniha, ktorá by nemala chýbať nikomu, kto sa chce zasvätiť do tajov prípravy najrôznejších jedál alebo si spestriť a rozšíriť repertoár kulinárskych zručností, obsahuje: * vyše 777 tradičných i moderných receptov;...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Nové recepty so štipkou hereckého korenia - Zdena Studenková, Ikar, 2006
Nové recepty so štipkou hereckého korenia 
SK

Chutné a výživné polievky, pokrmy z mäsa, zeleniny a rýb, cestoviny, rýchle zákusky, torty a domáca zmrzlina. Recepty na domáci kečup, zaváraniny a najobľúbenejšie herečkine koláče. Vtipné historky z filmového a divadelného zákulisia...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Čerstvé ovocné a zeleninové šťavy - Norman W. Walker, Eko-konzult, 2013
Čerstvé ovocné a zeleninové šťavy 
SK

V tejto praktickej knihe sú popísané účinky a dôležité látky čerstvých ovocných a zeleninových štiav. Dozviete sa, prečo je pitie čerstvých štiav pre naše zdravie mimoriadne významné a aký je rozdiel medzi šťavou a celými plodmi. Hlavnú časť...

  • Knihabrožovaná vazba
    168 Kč
    Skladem 2 ks

Veľká kniha o varení - Victoria Blashford-Snell, Fortuna Libri, 2011
Veľká kniha o varení 
SK

Základné postupy krok za krokom, všetko, čo potrebujete pre dobrú domácu kuchyňu,...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Fit Recepty - Lucia Wagnerová, Fit brands, 2016
Fit Recepty

Jez dobře, ciť se dobře, vypadej dobře! S Fit Recepty nestrávíte v kuchyni třetinu života – zjistíte, jak jednoduše si můžete navařit a napéct rychlá, jednoduchá a chutná jídla s nižším obsahem cukrů, s vyšším obsahem bílkovin a vitamínů a být fit...

  • Knihakroužková vazba
    262 Kč
    Do 3 – 4 dnů

Zrozen ke zdraví - Nový začátek - Sam Fujera, Alman, 2007
Zrozen ke zdraví - Nový začátek

První z připravované řady knih je poněkud neobvyklou kuchařkou. Obsahuje recepty na pokrmy ze zdraví prospěšných potravin a vysvětlení, které potraviny nám škodí a které prospívají...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Taktne o tráviacom trakte - Giulia Enders, Slovart, 2015
Taktne o tráviacom trakte 
SK
Martinus.cz
Martinusačka doporučuje 5

Črevá zohrávajú v našom tele dôležitú úlohu, no neprávom ich podceňujeme. Mladá nemecká lekárka Giulia Enders v tejto knihe vysvetľuje, ako fungujú a aké majú súvislosti...

  • Knihabrožovaná vazba
    291 Kč
    Skladem 4 ks
  • AudioknihaMP3 na CD
    357 Kč
    Do 4 – 8 dnů

Čo by mal vedieť správny kuchár - James Peterson, Ikar, 2009
Čo by mal vedieť správny kuchár 
SK

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen