Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Edice
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Hovory s řezníkem - Jana Florentýna Zatloukalová, Jana Florentýna Zatloukalová, 2020
Hovory s řezníkem

Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušených receptů...

  • Knihapevná vazba
    693 Kč
    Skladem 2 ks

Bible vína - Madeline Puckette, Justin Hammack, Familium, 2023
Bible vína

Světový bestseller se speciální kapitolou věnovanou moravským a českým vínům Chcete si zlepšit své vědomosti o víně, ale nevíte, kde začít? Nejste si jistí, že to, co pijete, je vynikající láhev nebo...

  • Knihapevná vazba
    552 Kč
    Skladem > 5 ks

Snadno a rychle - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Pražský kulinářský institut, 2023
Snadno a rychle

Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & RYCHLE“...

  • Knihapevná vazba
    366 Kč
    Skladem 5 ks

Pohanka ve mlýně a v kuchyni - Zdeněk Šmajstrla, TNM, 2007
Pohanka ve mlýně a v kuchyni

Kniha mlynáře Zdeňka Šmajstrly, propagátora konzumace pohanky, nabízí čtenářům 151 receptů na zpracování této tradiční polní plodiny i mnoho informací o historii pěstování pohanky, o tradici jejího mletí i o jejím významu ve výživě člověka...

  • Knihapevná vazba
    118 Kč
    Skladem 2 ks
Na talíři - Marie Formáčková, NOXI, 2019
Na talíři

Nahládněte, prolistujte – nemí to je kuchařká kniha plná lákavých a možná už zapomenutých receptů. Je to emotivni obrazová publikace plná vzpomínek a nostalgie,ale také reflexe, která stále chybí. Život je jako menu...

  • Knihapevná vazba
    413 Kč
    Skladem 1 ks

Gastrosexuál - Svenja Jelen, Simon Knittel, Emil Levy Z. Schramm, CPRESS, 2020
Gastrosexuál

Znáte muže, kteří si raději čtou o hovězím mase než výsledky hokejové extraligy? Muže, kteří své peníze rádi investují do papiňáku a tyčového mixéru? A kteří nadšeně tráví čas nikoliv konzumací pokrmů, ale jejich přípravou? To jsou...

  • Knihapevná vazba
    220 Kč
    Skladem 1 ks

Světový atlas whisky - Dave Broom, CPRESS, 2018
Světový atlas whisky

Atlas mapuje klíčové země i oblasti, které produkují od single malt whisky (od Aberfeldy až po Yamazaki) až po to nejlepší z bourbonu a rye whisky (od Buffalo Trace až po Wild Turkey). Upozorňuje také na mnoho inovačních přístupů rozšiřujících...

  • Knihapevná vazba
    723 Kč
    Skladem 1 ks

Jak na veganství - Pavel Houdek, Smart Press, 2020
Jak na veganství

Zásadní kniha pro každého, kdo se o veganství a veganské stravě chce a potřebuje dozvědět více...

  • Knihabrožovaná vazba
    281 Kč
    Skladem 1 ks

Čtyřhodinový šéfkuchař - Timothy Ferriss, Jan Melvil publishing, 2013
Čtyřhodinový šéfkuchař

Timothy Ferriss přichází se svou dlouho připravovanou a napjatě očekávanou kuchařkou pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Jeho přímočará cesta k cíli, známá již z předchozích bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo vede...

  • Knihapevná vazba
    799 Kč
    Skladem 1 ks

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů - Alena Doležalová, Dona, 2023
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu....

  • Knihabrožovaná vazba
    240 Kč
    Skladem 1 ks
Jíme zdravě do 30 minut, Jíme zdravě, 2022
Jíme zdravě do 30 minut

Úspěšný bestseller Jíme zdravě do 30 minut se po necelých 2 letech od vydání dočkává nového rozšířeného vydání. Nyní vychází v pevné vazbě, s novou obálkou, s 32 stranami navíc a spoustou nových či obohacených původních...

  • Knihapevná vazba
    390 Kč
    Skladem 1 ks

The Book of Tea - Okakura Kakuzo, Penguin Books, 2016
The Book of Tea 
EN

This 1906 guide to the beauty of the tea ceremony is both a paean to the art of simplicity, and a wry critique of the West's view of Japan.

  • Knihabrožovaná vazba
    109 Kč
    Skladem 4 ks

A Visual Guide to Drink - Patrick Mulligan, Ben Gibson, Michael Joseph, 2016
A Visual Guide to Drink 
EN

A Meticulosly Researched and Awersomely Designed infographic Guide to Alcohol a Visual Guide to Drink maps, graphs and charts alcohol culture through a series of beautiful infographics...

  • Knihapevná vazba
    633 Kč
    Skladem 1 ks

Ako prežiť opicu - Anna Šafránková, Fortuna Libri, 2018
Ako prežiť opicu 
SK

Táto užitočná i vtipná príručka stvorená pre milovníkov večierkov aj zvedavých teoretikov vám poskytne cenné tipy, ako si poradiť s nepríjemnými dôsledkami bujarej zábavy.

  • Knihapevná vazba
    129 Kč
    Skladem 1 ks

The Dinner Party - Martin Benn, Vicki Wild, Hardie Grant, 2023
The Dinner Party 
EN

The Dinner Party is the ultimate guide to sophisticated home entertaining from fine dining chef Martin Benn, featuring nine expert menus for memorable feasts from relaxed gatherings to glamorous celebrations...

  • Knihapevná vazba
    748 Kč
    Skladem 1 ks

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    1 508 Kč
    Skladem 1 ks

Distilled - Neil Ridley, Joel Harrison, Mitchell Beazley, 2018
Distilled 
EN

Today's world of spirits is experiencing an explosive increase in craft distillers and pioneers of new distillates. It's about men and women tearing up rule books and creating new spirits with extraordinary personality and passion...

  • Knihabrožovaná vazba
    364 Kč
    Skladem 1 ks

Chocolate - Pierre Hermé, Flammarion, 2016
Chocolate 
EN

Nicknamed the “Picasso of Pastry” by Vogue magazine, master pâtissier Pierre Hermé has revolutionized traditional pastry-making. Insatiably creative, in this new volume Hermé returns to his first passion?chocolate. Retracing his longstanding love

  • Knihapevná vazba
    1 612 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nepropadejte panice!“