Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Noční dům - Jo Nesbo, Kniha Zlín, 2024

Na téma zelenina žlutá v českém jazyku knihy o hobby

Použité filtry
Zrušit filtry
Česká biozahrada - Radomol Hradil a kolektív, Fontána, 2013
Česká biozahrada

Pěstování ovoce a zeleniny bez chemie - pěstování podle Měsíce, kompostování, zelené hnojení, rostlinné výluhy, biologická ochrana rostlin, homeopatické preparáty, spolupráce s přírodou, netradiční druhy zahradních plodin.

  • Knihapevná vazba
    328 Kč
    Do 3 – 5 dnů

2000 rad pro zahradkáře - Franz Böhmig, Stanislav Peleška, Ottovo nakladatelství, 2013
2000 rad pro zahradkáře

V nejmodernější a nejobsáhlejší zahrádkářské příručce najdete přesný návod, co kdy na zahradě dělat. Ale nejen to. Kniha je plná dobrých nápadů a inspirujících rad pro každého pěstitele. Text je doplněn přehlednými tabulkami a více než 700 návodnými...

  • Knihapevná vazba
    199 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Encyklopedie soběstačnosti 2 - Eva Hauserová, Triton, 2018
Encyklopedie soběstačnosti 2

Encyklopedie soběstačnosti nabízí základní rady a tipy pro zahradníky samozásobitele a pro malé domácí hospodářství.

  • Knihapevná vazba
    264 Kč
    Skladem 1 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    259 Kč
    Ihned ke stažení

Biozahrada - praktická příručka - Annelore Brunsová, Susanne Brunsová, Plot, 2010
Biozahrada - praktická příručka

Přírodní pěstování ovoce a zeleniny nejen přináší na náš stůl o mnoho chutnější jídlo než je zvykem; vede nás také ke kořenům naší existence a umožňuje nám zcela bezprostředně poznávat smysl našeho života...

  • Knihabrožovaná vazba
    159 Kč
    Skladem 1 ks

Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák (Ilustrátor), Aventinum, 2021
Jedlé rostliny z přírody

I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzhledově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů. Jako přírodní produkty, často s...

  • Knihapevná vazba
    233 Kč
    Skladem 1 ks

Pěstujeme dobrou chuť - James Wong, Slovart CZ, 2016
Pěstujeme dobrou chuť

Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické...

  • Knihapevná vazba
    481 Kč
    Do 7 – 10 dnů

Jedlé rostliny z přírody - Dagmar Lánská, Pavel Žilák, Aventinum, 2006
Jedlé rostliny z přírody

I když nelze popřít, že šlechtěné odrůdy zeleniny a ovoce jsou vzheldově lákavější, chutnější a dosažitelnější, stále roste počet zájemců o využití planých rostlin k přípravě pokrmů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pěstujeme rajčata, papriky a další plodové zeleniny - Eva Pekárková, Grada, 2001
Pěstujeme rajčata, papriky a další plodové zeleniny

Knížka je určena pro zahrádkáře, kteří pěstují rajčata, papriky, lilek, okurky, tykve, melouny nebo jiné plodové zeleniny, například mochyni, lufu a ibišek...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kouzla ze zeleniny a ovoce - Luděk Procházka, Ikar CZ, 2012
Kouzla ze zeleniny a ovoce

Carving si u nás našel už mnoho příznivců. Dekorace z vyřezávané zeleniny a ovoce se běžně objevují na slavnostních stolech od pětihvězdičkových hotelů až po rodinné oslavy. V době, kdy každý hledá cestu, jak své hosty zaujmout, se carving určitě mnohým h

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian