Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

S pevnou vazbou knihy o potravinářství

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Cukrovarnický průmysl - Jakub Drábek, Tomáš Halama, 2018
Cukrovarnický průmysl

Pravděpodobně málokdo by předpokládal, že se v první Československé republice v polovině dvacátých let vyprodukovalo až 18,5 % (!) celosvětové produkce surového řepného cukru. Kolektivní monografie skupiny autorů z Katedry hospodářsk

  • Knihapevná vazba
    266 Kč
    Do 14 – 19 dnů

Československé masné výrobky - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2023
Československé masné výrobky

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku....

  • Knihapevná vazba
    2 500 Kč
    Skladem 5 ks

Chemie na talíři - Ondřej Dvořák, Grada, 2021
Chemie na talíři

Nikdy nevěř chemikovi, který neumí vařit. Co se stane, když pustíte do kuchyně někoho, kdo se vyzná v chemii? Bude výsledkem chutné jídlo, nebo exploze? V případě Ondřeje Dvořáka vám garantujeme to první...

  • Knihapevná vazba
    333 Kč
    Skladem 2 ks

Sladařství - Gabriela Basařová, Havlíček Brain Team, 2023
Sladařství

Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové...

  • Knihapevná vazba
    914 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Rodinné podniky ve světovém vinařství - Vojtěch Koráb, Akademické nakladatelství CERM, 2021
Rodinné podniky ve světovém vinařství

Kniha je zaměřena na rodinné podnikání v oblasti vinařství. Protože autor procestoval většinu zemí tzv. nového vinařského světa i podstatnou část vinařských zemí Evropy, mohl se opřít o osobní zkušenosti ze...

  • Knihapevná vazba
    439 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Kouzlo kávových zrnek - Lani Kingston, Práh, 2023
Kouzlo kávových zrnek

Šálek kávy je nejoblíbenějším nápojem na světě. Lidé si jich každý den připraví a vychutnají víc než dvě a čtvrt miliardy. Tento věrný společník a zdroj každodenní...

  • Knihapevná vazba
    861 Kč
    Skladem 1 ks

Fermentace - Holly Davis, Grada, 2021
Fermentace

Co má společného váš oblíbený farmářský sýr s kváskovým chlebem s křupavou kůrčičkou, sklenkou perlivého domácího zázvorového piva nebo miskou marinovaných oliv? Odpověď zní, že jde ve všech případech o produkty fermentace – procesu, jímž se s pomocí...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Skladem 1 ks

Šokující pravda o potravinách - Udo Pollmer, Brigitte Schmelzer-Sandtner, Fontána, 2001
Šokující pravda o potravinách

Proč mohou mít želatinoví medvídci nemoc šílených krav, jak se dostanou červi do rybích produktů a proč je celozrnný chléb nestravitelný?...

  • Knihapevná vazba
    202 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Koštování vína nedaleko Rýna - Petr Vrzáček, Togga, 2022
Koštování vína nedaleko Rýna

Kniha Koštování vína nedaleko Rýna mapuje průběhy autorových výjezdů na největší vinařský veletrh na světě, na düsseldorfský ProWein, v letech 2014–2019. Zavádí čtenáře do jednotlivých hal mezi vystavovatele, obchodníky a vinařské nadšence. Umožňuje mu...

  • Knihapevná vazba
    296 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Řeznicko-uzenářský terminologický slovník - Václav Šedivý, Václav Šedivý, 2017
Řeznicko-uzenářský terminologický slovník

Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do nynějška. Lexikální část je doplněna přehledem klasifikace jatečných zvířat při nákupu, způsoby označování výsekových mas....

  • Knihapevná vazba
    565 Kč
    Do 4 – 5 dnů
Léčivá vína a likéry pro každého - Procházková Simona, Grada, 2022
Léčivá vína a likéry pro každého

Seznamte se s léčivými účinky a praktickým využitím běžných bylin, ovoce a zeleniny z vaší zahrádky, divokých plodů z luk a lesů i koření, které naleznete v každé kuchyni. Naučte se s jejich pomocí v pohodlí domova namíchat účinné přírodní medikamenty...

  • Knihapevná vazba
    320 Kč
    Skladem 1 ks

Kuriatko v kastrůlku - Soňa Hudecová-Podhorná, Kontakt, 2012
Kuriatko v kastrůlku 
SK

Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne...

  • Knihapevná vazba
    145 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Podvody na talíři - Thilo Bode, Rybka Publishers, 2014
Podvody na talíři

Thilo Bode, který patří k nejcitovanějším a zároveň nejobávanějším kritikům kvality potravin a potra­vinářského průmyslu, ve své kni­ze, které se v Německu prodalo přes 150 000 výtisků a která měla mimořádný ohlas například i na Slovensku,...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    56 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Obrazový atlas chorob a škůdců zeleniny střední Evropy - Jaroslav Rod a kol., Biocont Laboratory, 2005
Obrazový atlas chorob a škůdců zeleniny střední Evropy

Choroby a škůdci brukvovité, cibulové, kořenové, lilkovité zeleniny, salátu, řepy, brambor a kukuřice. Stručné popisy škodlivosti a biologie chorob a škůdců, prahy škodlivosti, preventivní a přímá ochrana...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích - Aleš Lebeda, Barbora Mieslerová, Michaela Sedlářová, Univerzita Palackého v Olomouci, 2017
Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích

Kniha představuje houby a vzhledově houbám podobné organismy, které k nim byly dříve řazeny, jako nedílnou součást lidského života a jídelníčku. Ve třinácti kapitolách najde čtenář poprvé soustředěny...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    383 Kč
    Skladem 2 ks

Chateau Visegrad, Columbus, 2014
Chateau Visegrad 
EN

Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými...

  • Knihapevná vazba
    743 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Jídlo s.r.o. - Roman Vaněk, Prakul Production, 2015
Jídlo s.r.o.

Velká naučná obrazová kniha autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem. Kniha boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    160 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

The Complete Bordeaux - Stephen Brook, Octopus Publishing Group, 2022
The Complete Bordeaux 
EN

The wines of Bordeaux are universally recognized as being among the finest in the world and in this fully revised and updated edition of his classic text, renowned wine expert Stephen Brook provides an unrivalled survey of the region and its wines...

  • Knihapevná vazba
    1 338 Kč
    Skladem 2 ks

The Herb and Flower Cookbook - Pip McCormac, Quadrille, 2014
The Herb and Flower Cookbook 
EN

The Herb and Flower Cookbook is a cookery book with a difference. Here, you can take your cooking to the next level by cultivating aromatic plants to use when creating unusual and seasonal recipes that are fresh and full of flavour...

  • Knihapevná vazba
    648 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Jejich životy jsou součástí mého příběhu a jiných příběhů, které se pod slunečnou oblohou vsouvají do jediného příběhu lidského života.“

Peníze od Hitlera - Radka Denemarková, 2021
Peníze od Hitlera
Radka Denemarková