Knihy o zemědělství
Zúžit výběr
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba270 KčSkladem 1 ksTuto knihu máme sice aktuálně na skladě, zbývají ale už jen poslední kusy. Pokud ji chcete rychle, pospěšte si! Dodání dalších může trvat déle, obvykle do 21 dní.
Kniha ponúka základnú orientáciu v príznakoch chorôb a možnostiach využívania rôznych metód ochrany rastlín proti najbežnejším chorobách hlavných poľných plodín. Zaoberá sa...
-
Knihakroužková vazba603 KčDo 1 – 2 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 2 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
Potravinovéprávo znamená zákony, iné právne predpisy a správne opatrenia, upravujúcepotraviny vo všeobecnosti, a najmä potravinovú bezpečnosť, či už na úrovni Európskej únie alebo na vnútroštátnej úrovni a vzťahuje sa na...
-
325 KčDo 1 – 3 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 1 – 3 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!