Knihy o chemii
Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si...
-
303 KčIhned ke stažení
Publikace je určena zejména pro studenty medicíny a byla vytvořena kolektivem předních odborníků 1. LF UK v Praze. Kniha podobného charakteru není tohoto času k dispozici. Existující monografie na toto téma jsou příliš rozsáhlé...
-
E-knihaPDF227 KčIhned ke stažení
Jaká je chemická podstata drog? Jaký je mechanismus jejich působení? Jaké chemické reakce jsou v pozadí jejich vlivu na naše tělo a mysl? Autor se dívá na problematiku drog právě tímto způsobem, ale nemusíte se bát: vedle vzorců...
-
342 KčIhned ke stažení
- Lenka Skálová
- kolektiv
Třetí vydání učebního textu pro posluchače Farmaceutické fakulty UK. Text doplňuje přednášku z obecné biochemie. Obsah: metabolismus sacharidů, citrátový cyklus a dýchací řetězec, fotosyntéza, metabolismus lipidů, metabolismus amino
-
E-knihaPDF101 KčIhned ke stažení
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle