Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

V slovenském jazyku knihy o přírodních vědách a technice ze série Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba od nakladatelství Expol Pedagogika

Použité filtry
Zrušit filtry
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť - Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová, Expol Pedagogika, 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť 
SK

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne...

  • Knihabrožovaná vazba
    771 Kč
    Skladem 3 ks

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť - Alena Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť 
SK

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...

  • Knihabrožovaná vazba
    765 Kč
    Skladem 3 ks

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2005
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) 
SK

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek...


Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) 
SK

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...


Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) 
SK

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)