Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Strojnické tabulky - Pavel Vávra, Jiří Leinveber, ALBRA, 2021
Strojnické tabulky

Pomocná učebnice pro školy technického zaměření je určena jak studentům technických škol, tak konstruktérům a technologům. Publikace, jako jediná svého druhu, obsahuje aktuální české technické normy...

  • Knihapevná vazba
    988 Kč
    Skladem 3 ks

Řízení a vizualizace technologických procesů - Vlach Jaroslav, BEN - technická literatura, 2023
Řízení a vizualizace technologických procesů

Příručka se zabývá základy techniky řízení technologických procesů, probírá základní pojmy z obvodové techniky systémů pro řízení strojů a technologických procesů. Uvádí též metodiku postupu při řešení konkrétních...

  • Knihabrožovaná vazba
    160 Kč
    Do 21 – 26 dnů

Výbušniny a pyrotechnika v bezpečnostní praxi - Stanislav Lichorobiec, Sdružení požárního a bezpečnostního inženýrství, 2022
Výbušniny a pyrotechnika v bezpečnostní praxi

Tato monografie seznamuje čtenáře s obecnou teorií výbušnin a dává ucelený přehled o těchto výrazných energetických materiálech jako jsou trhaviny, třaskaviny, střeliviny, pyrotechnické slože a improvizovaně vyráběné výbušniny...

  • Knihabrožovaná vazba
    186 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Integrovaný záchranný systém - Iva Brejzová, Sdružení požárního a bezpečnostního inženýrství, 2022
Integrovaný záchranný systém

Předkládaný text popisuje základy koordinace záchranných a likvidačních prací v České republice, které se nazývají integrovaný záchranný systém (dále jen „IZS“). Základním právním předpisem pro IZS je nyní zákon...

  • Knihabrožovaná vazba
    166 Kč
    Do 23 – 28 dnů

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    383 Kč
    Skladem 2 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Když najdeš lásku, držíš se jí. Popadneš ji oběma rukama a uděláš, co můžeš, abys ji nepustila. Nejde se k ní otočit zády a předpokládat, že na tebe bude čekat, kdes ji nechala, dokud na ni nebudeš připravená.“

9. listopad - Colleen Hoover, 2021
9. listopad
Colleen Hoover