Přeskočit na hlavní obsah
Martinus Knihy roku 2024 - Nechte se inspirovat
Záhadná oběť - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Knihy o podnikání

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Odborná x populárně naučná
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Série
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Ako založiť s.r.o. – krok po kroku - Alexandra Mišinová, Verlag Dashöfer, 2023
Ako založiť s.r.o. – krok po kroku 
SK

Ako založiť s.r.o. – krok po kroku – vám umožní ľahko sa orientovať v problematike založenia obchodnej spoločnosti typu – s.r.o.. Publikácia krok po kroku upozorňuje na jednotlivé atribúty, s ktorými založenie tohto typu kapitálovej spoločnosti súvisí...


Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. - P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2023
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II. 
SK

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích zariadení...


Hotelový a gastronomický manažment 2 - Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2015
Hotelový a gastronomický manažment 2 
SK

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...


Hotelový a gastronomický manažment 1 - Peter Huľo, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2014
Hotelový a gastronomický manažment 1 
SK

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský...


Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. - M. Gaplovská, P. Huľo, Z. Huľová, Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2022
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I. 
SK

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Správné chápání nějaké věci a nepochopení téže věci se vzájemně zcela nevylučují.“

Proces - Franz Kafka, 2022
Proces
  • Franz Kafka