Na téma stolování knihy o byznysu a managementu od nakladatelství Ikar
Populární filtry
V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..
-
Přečtenávýborný stav417 KčSkladem
Niekedy to pri hostine všetko ide ako po masle... až kým nedorazí artičoka. Čo urobíte potom? (Odpoveď: Začnite odspodu cibuľky artičoky a jemne vytiahnite lístok. Chyťte vrchnú časť lístka, spodné dve tretiny namočte do masla....
-
Přečtenávýborný stav144 KčSkladem
Či sa pohostenie vydarí alebo nie, nezávisí len od výberu jedál. Ďalším, veľmi dôležitým momentom je úprava stola, ktorá musí hostí upútať a očariť. Táto knižočka vám poradí ako pripraviť stôl na rôzne príležitosti a každé ročné obdobie...
-
Přečtenávýborný stav305 KčSkladem
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle