Na téma zelenina v českém jazyku odborné a naučné knihy od nakladatelství Profi Press
Publikace shrnuje nejnovější poznatky týkající se produkce, užití a ekonomiky brambor. Zahrnuje biologickou charakteristiku bramboru, šlechtění a odrůdovou skladbu...
-
Knihapevná vazba515 KčSkladem 2 ks
Luskoviny jsou všestranně využitelné plodiny. Rozsah jejich pěstovaní se v poslední době významně mění, narůsta jejich role ve struktuře pěstovaných plodin, v péči o půdni úrodnost, ale i ve výživě...
-
Knihapevná vazba447 KčSkladem 1 ks
Autorka knihy na svém statku Ligges pěstuje přes 200 druhů dýní. Každoročně pořádá dýňové slavnosti, při kterých nabízí návštěvníkům rozmanité recepty a ukázky dekorací z vlastních produktů. V knize se čtenář dozví vše o
-
Knihabrožovaná vazba681 KčDo 5 – 10 dnů
Hlavním cílem této publikace je popsat systém integrované ochrany zeleniny tak, aby byl zdrojem informací, návodů a opatření k předcházení, zabránění nebo minimalizaci ztrát působených škodlivými organismy na zelenině...
-
Knihapevná vazba1 321 KčDo 5 – 10 dnů
Kniha aktualizuje předchozí vydání, které vyšlo před 10 lety. Sleduje nové trendy v ochraně a výživě rostlin, aktuální odrůdový sortiment, šlechtitelské pokroky v boji proti novým patogenům...
-
Knihapevná vazba604 KčDo 5 – 10 dnů
- Jaroslav Hlušek
- Kristýna Petříková
- kolektiv
Kniha podává ucelené informace o pěstování a využití hlavních i méně známých druhů zeleniny. Jednotlivé druhy jsou popsány v rámci skupin a podskupin. U hlavních...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle