Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024

Pro náročné v cizím jazyku knihy od nakladatelství The Cooking Lab

Použité filtry
Zrušit filtry
Modernist Pizza - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, The Cooking Lab, 2021
Modernist Pizza 
EN

Modernist Pizza is the definitive guide to the world's most popular food. Created by the team that published the critically acclaimed Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking and Modernist Bread, this groundbreaking...

  • Knihapevná vazba
    11 337 Kč
    -5 %
    Skladem 1 ks

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking - Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet, The Cooking Lab, 2011
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking 
EN

A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, Modernist cuisine has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Modernist Cuisine at Home - Nathan Myhrvold , Maxime Bilet, The Cooking Lab, 2012
Modernist Cuisine at Home 
EN

The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic two-volume set Modernist Cuisine, ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“