Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Na skladě se šitou vazbou kuchařky podle úpravy

Použité filtry
Zrušit filtry
Uzení - Jeremy Schmid, Grada, 2018
Uzení

Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit...

  • Knihašitá vazba
    294 Kč
    Skladem 1 ks

Kouzlo fermentace s plísní koji - Rich Shih, Jeremy Umansky, Alferia, 2023
Kouzlo fermentace s plísní koji

Koji alias Aspergillus oryzae či česky kropidlák rýžový není jen tak ledajaká plíseň. Nejenom že patří do skupiny těch ušlechtilých, její vůně i chuťové vlastnosti z ní dělají nekorunovanou královnu této kategorie. V Japonsku koji dokonce prohlásili...

  • Knihašitá vazba
    466 Kč
    Skladem 2 ks

Slané pagáče, štangle, slimáky (5), EX book, 2012
Slané pagáče, štangle, slimáky (5) 
SK

Obsah: Syrové pagáče Zemiakové pagáče Tvarohové pagáče Maslové pagáče Pagáče so semiačkami Pagáče s bradou Zemiakovo-tvarohové pagáče Vrstvené oškvarkové pagáče Slané rožky s údeným syrom Slané rascové rožky Šunkové rožky Rožky k pivu Slané t

  • Knihašitá vazba
    42 Kč
    Skladem 3 ks

Koláče, šišky (7), EX book, 2012
Koláče, šišky (7) 
SK

Obsah: Dukátové buchtičky Rožky kysnuté na vode Orechová brioška Banánový koláč Korenený jablkový koláč Koláč so sušeným ovocím Pomarančový koláč Trdelník Koláč s bielym vínom Fánky Mliečny koláč Fašiangové šišky Škoricové šišky Veterník In

  • Knihašitá vazba
    42 Kč
    Skladem 1 ks

Chutné krémeše (4), EX book, 2012
Chutné krémeše (4) 
SK

Obsah: Gaštanový krémeš Krémeš Salajkové rezy Snehové rezy Farebné rezy Slávnostné rezy Televízne rezy Orechovo-višňový zázrak Kakaové medové žerbó Budínske rezy Rezy Plameniak Sárin medovník Opitý Izidor Tvarohový krémeš Hnedobiely krémeš

  • Knihašitá vazba
    42 Kč
    Skladem 2 ks

Čokoládové dobroty (27), EX book, 2013
Čokoládové dobroty (27) 
SK

Obsah: - Pomarančovo-čokoládové créme brulée - Pomarančové čokoládové guľky - Čokoláda na čierno-bielo - Horúce čokoládové sabayon - Veselý čokoládový mafin - Čokoládový mousse - Klasický čokoládový puding - Čokoládové fondue - Čokoládové...

  • Knihašitá vazba
    42 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“