Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Tři Sekery - Kateřina Surmanová, Kalibr, 2024

Kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
The Kew Book of Sugar Flowers - Cassie Brown, Search Press, 2018
The Kew Book of Sugar Flowers 
EN

A beautiful, clear and concise guide to crafting realistic flowers and leaves in flower paste (gum paste). In the Kew Book of Sugar Flowers, sugarcraft specialist Cassie Brown teaches you how to craft stunning, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    504 Kč
    Skladem 1 ks

Pie! - Genevieve Taylor, Absolute, 2020
Pie! 
EN

Pies, both savoury and sweet, are universally adored. In this 100-strong collection of recipes Genevieve Taylor presents much-loved classics as well as many brilliantly original new creations. These are pies to comfort the soul and delight the palate...


Chocolat So Chic! - Corinne Decottignies, Harry Abrams, 2017
Chocolat So Chic! 
EN

Nothing can compare to the delicious pleasure of opening a box of chocolate, especially if it's French chocolate! Now, the world-famous French chocolatier La Maison du Chocolat captures the sophistication, delicacy, and luxury of chocolate...

  • Knihabrožovaná vazba
    688 Kč
    Skladem 1 ks

Raw Chocolate Treats - Jessica Fenton, North Atlantic Books, 2014
Raw Chocolate Treats 
EN

Jessica Fenton introduces the delicious flavors, health benefits, and versatility of raw chocolate in this beautifully illustrated and informative recipe book. Dispelling the common myth that chocolate is unhealthy, ...


Slow Rise - Robert Penn, Penguin Books, 2022
Slow Rise 
EN

A tale of rediscovery and a celebration of the everyday miracle of homemade bread, from the bestselling author of The Man Who Made Things Out of TreesOver the course of a year, Robert Penn learns how to plant, harvest, thresh and mill his own wheat...

  • Knihabrožovaná vazba
    304 Kč
    Skladem 1 ks

Turtle, Truffle, Bark - Hallie A. Baker, Wiley-Blackwell, 2015
Turtle, Truffle, Bark 
EN

Even if you’ve never made chocolate candies before, you’ll fall in love with the easy recipes in Turtle, Truffle, Bark. The title refers to the three types of candies featured in this cookbook: A turtle is traditionally a pecan-studded, ...

  • Knihabrožovaná vazba
    440 Kč
    Skladem 1 ks

Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau, Flammarion, 2018
Encyclopedia of Chocolate 
EN

Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secret

  • Knihabrožovaná vazba
    735 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„A tak se toho vzdáte. Všeho se vzdáte. Už nikdy nebudete chtít znovu milovat, bez ohledu na to, jaká tvář lásky se vám ukáže. Protože žádná nestojí za to, abyste ještě někdy spatřili její odvrácenou tvář.“

Odvrácená tvář lásky - Colleen Hoover, 2020
Odvrácená tvář lásky
Colleen Hoover