Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Lovec čertů - Juraj Červenák, Argo, 2024

S pevnou vazbou s červenou obálkou kuchařky podle potravin

Použité filtry
Zrušit filtry
Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    346 Kč
    Do 8 – 11 dnů

Suši - Nobuko Tsuda, Columbus, 2002
Suši

Tato obsáhlá publikace čtenáři doslova od A do Z poradí, jak suši připravit.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

100 najlepších slovenských vín 2008 - Fedor Malík, Marenčin PT, 2008
100 najlepších slovenských vín 2008 
SK

Sprievodca najlepšími slovenskými vínami na trhu v roku 2008 od renomovaného degustátora a odborníka Fedora Malíka. Autor predstavuje 40 najlepších slovenských výrobcov vín a udeľuje ocenenia stovke vynikajúcich vín z ročníka 2007...

  • Knihapevná vazba
    178 Kč
    Skladem 1 ks

Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2019/2020 - Michal kolektiv a Šetka, WINE & Degustation, 2019
Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2019/2020

Aktuální průvodce pečlivě vybraných nejlepších českých a moravských vín. Čtenáři zde najdou téměř 1000 doporučených vín od 150 vinařů. Publikace je určena pro všechny milovníky vína a zároveň slouží jako nezbytný...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kuchařka pro čarodějky - Marcela Košanová, Motto, 2012
Kuchařka pro čarodějky

Nová kniha známé čarodějky Marcely Košanové potěší své čtenářky jedinečnými radami pro čarování v kuchyni. Jeho základem je znalost síly bylin a jejich kombinací. Víte třeba, že bazalka, heřmánek, kopr, ibišek, levandule, ale i fazole...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zeleninové pokrmy, Rebo, 2008
Zeleninové pokrmy

V této knize vám nabízíme pestrou škálu zeleninových jídel. Přípravu těchto jednoduchých a chuťově vynikajících pokrmů zvládne každý...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Varíme aj bez skúseností 2 - Elena Paulenová, EĽPA, 2002
Varíme aj bez skúseností 2 
SK

V druhom pokračovaní autorka ponúka recepty na prípravu jedál z dostupnej domácej zeleniny, obilnín, strukovín a ovocia, ktoré sama odskúšala v svojej kuchyni. Nezabudla ani na maškrtné jazýčky so sladkým pokušením a každý si má z čoho vybrať.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ovocie a zelenina, Petit Press, 2008
Ovocie a zelenina 
SK

Dôkladné zoznámenie sa s potravinami rastlinného pôvodu, predovšetkým s ovocím a so zeleninou, nám umožní spoznať nové či netradičné chute alebo sa vrátiť k tým zabudnutým...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Dezerty, Slovart, 2006
Dezerty 
SK

Viac ako 30 autorov prispelo do pestrofarebnej mozaiky receptúr z rôznych kútov sveta, tradičných, vekmi overených, i tých novších...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Lahodná čokoláda (slovenský jazyk), Slovart, 2014
Lahodná čokoláda (slovenský jazyk) 
SK

Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Kurča - Tom Bridge, Slovart, 2008
Kurča 
SK

Kuracie mäso je všestranné a zároveň aj mimoriadne zdravé mäso, po ktorom radi siahnu dnešné kuchárky či kuchári. Knižočka, malá rozmerom, bohatá obsahom, ponúka 120 návodov na prípravu jedál z celého sveta...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen