Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024

Kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Domácí zabijačka - Josef Půhoný, Brázda, 2016
Domácí zabijačka

Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání vepřových půlek na díly využitelné v kuchyni - text je doplněn názornými barevnými fotografiemi. Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality...

  • Knihapevná vazba
    180 Kč
    Skladem 4 ks

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    380 Kč
    Do 7 – 10 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    399 Kč
    Skladem

Vše o uzení - Vladimír Dyk, Grada, 2012
Vše o uzení

Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě...

  • Knihapevná vazba
    190 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    199 Kč
    Skladem

Grilování - Roman Vaněk, Jana Vaňková, Prakul Production, 2022
Grilování

Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana...

  • Knihapevná vazba
    306 Kč
    Skladem 2 ks

Vášeň pro grilování - Angelo Menta, Slovart CZ, 2017
Vášeň pro grilování

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 1 ks

Pomazánky, BURDA Media 2000, 2021
Pomazánky

Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti...

  • Knihapevná vazba
    334 Kč
    Skladem 2 ks

Udíme a grilujeme - Markus Kaufer, Grada, 2021
Udíme a grilujeme

Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím...

  • Knihapevná vazba
    280 Kč
    Skladem 2 ks

Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů...

  • Knihapevná vazba
    291 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Báječná kniha o burgerech a grilování, Esence, 2023
Báječná kniha o burgerech a grilování

Máte chuť na neodolatelně šťavnatý burger? S touto knihou se můžete těšit na klasické i vegetariánské kombinace, ať už se jedná o burger se slaninou a hřiby, kuřecí burger s mangem, dvojitý cheeseburger nebo...

  • Přečtenávýborný stav
    164 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    239 Kč
    Skladem 1 ks

Jak grilovat - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2022
Jak grilovat

Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi grilu až po bezpečné zapálení ohně a jeho...

  • Knihapevná vazba
    406 Kč
    Skladem 2 ks
Grilování a mnohem víc - Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas, Ikar CZ, 2016
Grilování a mnohem víc

Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    120 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    303 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Pomazánky - Alena Doležalová, Dona, 2021
Pomazánky

Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo...

  • Knihapevná vazba
    209 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Myslivecká kuchařka - Jaroslav Palas, Ikar CZ, 2011
Myslivecká kuchařka

K zálibám předsedy Českomoravské myslivecké jednoty patří vaření. Nejčastěji samozřejmě z masa zvěřiny. Recepty, které najdete v knize, vyzkoušely generace jeho mysliveckých předchůdců i on sám...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Minutky - Karel Höfler, Gen, 2005
Minutky

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi dobře nají, ale na druhou stranu neradi tráví čas u plotny, je pro vás tato publikace s 313 recepty na minutky např. z hovězího, vepřového, rybího a mletého masa, zvěřiny to pravé.

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    195 Kč
    -14 %
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Šunka, salámy & spol. - Tatjana Wehmeyer, Rebo, 2008
Šunka, salámy & spol.

Vše o voňavém světě výrobků z masa, historie masných výrobků, dobroty s uzeninami. Druhy šunky, fermentovaných salámů, měkkých salámů, pečení, paštik a játrových výrobků a také tlačenky, huspeniny a aspiky, termíny z masné výroby, recepty...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Uzeninové delikatesy - Miranda Ballard, CPRESS, 2018
Uzeninové delikatesy

Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si, jak...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zabijačkový receptář (Udíme a stavíme udírny) - Jitka Hőflerová, Vyšehrad, 2000
Zabijačkový receptář (Udíme a stavíme udírny)

152 receptů vhodných k přípravě uzených pokrmů i k douzování...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zapékaná jídla - Šárka Vaiglová, Amipa, 2008
Zapékaná jídla

Naleznete zde recepty na zapékané brambory, zapečenou zeleninu, zapečené těstoviny, zapečené ryby, různé druhy zapečeného masa a uzeniny, sladká zapečená jídla, zapečené houby a ostatní zapečená jídla....

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    98 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Toto nie je kuchárska kniha 2 - Jozef Koleják, Martin Bajaník (ilustrátor), Slovart, 2021
Toto nie je kuchárska kniha 2 
SK

Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta...

  • Knihapevná vazba
    383 Kč
    Skladem > 5 ks

Dokonalý steak (slovenský jazyk) - Marcus Polman, Slovart, 2014
Dokonalý steak (slovenský jazyk) 
SK

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...

  • Knihapevná vazba
    550 Kč
    -5 %
    Do 2 – 6 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Bohatství jako by padalo do klína lidem, kteří jsou chudí duchem, chudí zájmy a radostí.“

Na východ od ráje - John Steinbeck, 2020
Na východ od ráje
John Steinbeck