Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Americký milostný experiment - Elena Armas, Ikar CZ, 2024

Italské kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Úprava jídla
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Po italsku do hubky - Marta Kučíková, Mladá fronta, 2019
Po italsku do hubky

Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik...

  • Knihapevná vazba
    234 Kč
    Skladem 2 ks

Italská kuchařka - Riccardo Lucque, Sevruga, 2018
Italská kuchařka

Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky... Pro vás všechny, kteří

  • Knihapevná vazba
    417 Kč
    Skladem 2 ks

Saveur: Šťastná italská kuchyně, Edice knihy Omega, 2017
Saveur: Šťastná italská kuchyně

Z redakce oblíbeného amerického kulinářského časopisu, přichází i nová kultovní italská kuchařka, která nabízí 100 receptů z archivů redaktorů časopisu. Fantastické recepty jsou doplněné krásnými barevnými fotografiemi a zajímavostmi o celosvětově...


Italská kuchyně - Laura Zavan, Pierre Javelle, Computer Press, 2009
Italská kuchyně

Otevřete knihu a nechejte na svůj stůl vklouznout sluneční paprsky a doteky moře! Recepty, jež vás v létě potěší svou lehkostí a v zimě připomenou prázdninové dny, vám z Apeninského poloostrova přináší benátská rodačka Laura Zavan...

Tajemství těstovin - Laura Santini, Edice knihy Omega, 2019
Tajemství těstovin

Italská spisovatelka Laura Santtini píše o jídle a spojuje v sobě na jedné straně bohatou kulturu autentické italské kuchyně, která patří k hluboko zakořeněnému dědictví milovníka jídla, a na straně druhé moderní přístup k trendům, metodám...


Kuchařka na léto, Naše vojsko CZ, 2016
Kuchařka na léto

S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více...


Těstoviny, Slovart CZ, 2009
Těstoviny

Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa – vedle polévek a lehkých pokrmů obsahuje také masité a zeleninové hlavní pokrmy, těstoviny s rybami a plody moře, a dokonce dezerty...


Nová italská kuchyně - Michael Dobromil Klíma, Grada
Nová italská kuchyně

Vynikající kuchařka a zároveň kuchařská technologie, kterou ocení profesionální kuchaři, studenti hotelových škol i ženy v domácnosti.


Špagety s vtipem a fantazií, Rebo, 2010
Špagety s vtipem a fantazií

Kuchařku Špagety díky nápaditým deskám v knihovně nikdo nepřehlédne. Uvnitř se skrývá více než 130 různých receptů na špagetové pokrmy. Vybírat lze z rozmanitých variací: těstoviny s bylinkami, zeleninou, vejci, sýrem, smetanou, mořskými plody či s...


Bravo, šéfe! Riccardo Lucque vaří italskou kuchyni - Riccardo Lucque, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Riccardo Lucque vaří italskou kuchyni

Riccardo Lucque vaří italskou kuchyni...

Italská kuchyně, Rebo, 2007
Italská kuchyně

Na italské kuchyni není nic složitého, stačí mít ty správné ingredience – olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán. S těmito surovinami a trochou italské inspirace dokážete v kuchyni zázraky...


Italská rybí kuchařka - Margaret O´Neill Romagnoli, G. Franco Romagnoli, Pragma, 2006
Italská rybí kuchařka

"Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře", říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech...


Vegetariánská kuchařka - Academia Barilla, Martin Čížek, Naše vojsko CZ, 2016
Vegetariánská kuchařka

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý...


The Pasta Queen - Nadia Caterina Munno, Katie Parla, HarperCollins, 2022
The Pasta Queen 
EN

TikTok sensation and beloved home cook Nadia Caterina Munno, a.k.a. The Pasta Queen, presents a cookbook featuring the signature pasta tips and tricks that are 100% authentic to Italian traditions-and just as gorgeous as you are.

  • Knihapevná vazba
    623 Kč
    Skladem > 5 ks

Pasta, Svojtka&Co., 2009
Pasta

Dobré jídlo neodmyslitelně patří k životnímu stylu v Itálii a kuchyně této země se proslavila po celém světě. Při pestré paletě kulinářských lahůdek italské kuchyně to ani neudivuje...


Antipasti, Svojtka&Co., 2009
Antipasti

La dolce vita – to je jedna ze životních zásad, jimiž se řídí Itálie. Nedílnou součástí života v této zemi je také lahodné jídlo. Nejlepší způsob, jak začít italský kulinářský večer, je chutný předkrm vzbuzující chuť k dalším gurmánským požitkům...


Parmigiano reggiano - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2015
Parmigiano reggiano - 50 snadných receptů

Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy...


Let's Eat Italy! - Francois-Regis Gaudry, Artisan Division of Workman, 2021
Let's Eat Italy! 
EN

From the same team that created Let's Eat France! comes this celebration of Italian food in the form of an oversized, obsessively complete, visual feast of a book...

  • Knihapevná vazba
    1 175 Kč
    Skladem 3 ks

The Essentials of Classic Italian Cooking - Marcella Hazan, Boxtree, 2011
The Essentials of Classic Italian Cooking 
EN

Marcella Hazan is widely regarded as one of the greatest Italian cookery writers in the world and The Essentials of Classic Italian Cooking is her masterpiece, now reissued with a gorgeous new cover design. Aimed at cooks of every level, ...

  • Knihapevná vazba
    722 Kč
    Skladem 2 ks

Eataly, Contemporary Italian Cooking - Oscar Farinetti, Phaidon, 2023
Eataly, Contemporary Italian Cooking 
EN

The best modern Italian recipes from the largest and most prestigious Italian marketplace in the world...

  • Knihapevná vazba
    1 170 Kč
    Skladem > 5 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Měl celé mé srdce, a to od chvíle, kdy mi dovolil, abych samu sebe chránila, od chvíle, kdy se postavil vedle mě, a ne přede mě.“

Království těla a ohně - Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor), 2022
Království těla a ohně
Jennifer L. Armentrout, Hang Le (ilustrátor)