Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Nejlepší z kategorie: přečtené pevná vazba s přebalem v českém jazyku kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
Moderní asijská kuchařka - Kolektiv autorů, Slovart CZ, 2007
Moderní asijská kuchařka
  • Autorský kolektiv

Ázijská kuchyňa má vyše tisícročnú tradíciu. Napriek tomu objavil západný svet jej kúzlo až nedávno...


Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013
Provence (Škola provensálské kuchyně)

Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône...


Tisíc dnů v Toskánsku - Marlena de Blasi, Jota, 2018
Tisíc dnů v Toskánsku

Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně - lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým...


Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2010
Prostřeno bez servítků

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno...


Chuťopis - Jitka Rákosníková, Denisa Prošková, Nakladatelství Lidové noviny, 2006
Chuťopis

Chuťopis vznikl cestováním za chutěmi a také z chuti jej napsat. Mnohé z poznatků o chuti té které země platí všeobecně, jiné jsou ozvěnou zcela osobního zážitku...


Důvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2021
Důvěrnosti z kuchyně

Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...


Nejlepší recepty z MasterChef Česko 2019, Esence, 2019
Nejlepší recepty z MasterChef Česko 2019

V knize najdete ty nejlepší recepty, které byly k vidění v show Master Chef Česko 2019. Nadčasová kuchařka obsahuje mnoho univerzálních, exotických i domácích pokrmů a nápadů pro každou příležitost...


Cesty, které voní jídlem - Janis Sidovský, Pavel Vítek, XYZ, 2009
Cesty, které voní jídlem

Kulinářský cestopis, ve kterém se podíváte nejen do různých koutů světa prostřednictvím zážitků Pavla Vítka a Janise Sidovského, ale nahlédnete i do kuchyní několika kontinentů. Součástí knihy jsou recepty na jídla, která si Pavel s Janisem v zahraničí ob


Americká krása - kuchařka z edice Apetit na cestách - USA, BURDA Media 2000, 2016
Americká krása - kuchařka z edice Apetit na cestách - USA

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem...


Francouzské sýry, Slovart CZ, 2007
Francouzské sýry

Publikácia je ideálnym sprievodcom pri výbere a určovaní francúzskych syrov či už vo vašej miestnej predajni, alebo pri potulkách Francúzskom. Nájdete v nej viac ako 350 abecedne zoradených druhov syra...

Grilování po česku - Jitka Hőflerová, Amipa, 2008
Grilování po česku

Titul Grilování po česku je další knihou z edice nakladatelství AMIPA. V této knize naleznete 300 chutných receptů na grilování...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen