Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ignis Fatuus - Petra Klabouchová, Host, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Důvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2021
Důvěrnosti z kuchyně

Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    286 Kč
    Skladem 3 ks

Příběh čaje - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová, Argo, 2002
Příběh čaje

Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.

  • Knihapevná vazba s přebalem
    790 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    799 Kč
    Skladem

Šéfkuchařův deník - Radek Pálka, Martin Leschinger-FLÉTNA, 2021
Šéfkuchařův deník

Milujete dobré jídlo a peprné historky z kuchyní? Potom je pro vás kniha Šéfkuchařův deník. Příběh kluka z malého města, který to dotáhl na gastronomický Olymp. Chutěmi a vůněmi prosycené řádky nahlížejí pod pokličky nejvybranějších specialit a...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    184 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Miluji kávu - Ryan Soeder, Kohei Matsuno, Mladá fronta, 2017
Miluji kávu

V každé lepší kavárně vám barista rád ozdobí šálek kávy uměleckou kreací z mléka či smetany. Kniha dvou známých tvůrců latte art vás naučí, jak podobná kouzla zvládnete sami jen pomocí domácího kávovaru...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    181 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané
Klasická italská kuchyně - Marcella Hazan, Pragma, 1992
Klasická italská kuchyně

Marcellina kniha je nejautentičtějším průvodcem po italské kuchyni. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních – od začátečníků po zdatné profesionály...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Magická kuchařka - Otomar Dvořák, Machart, 2011
Magická kuchařka

Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Jídlo a pití v pravěku a ve středověku - Magdalena Beranová, Academia, 2007
Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

Od vzniku pračlověka uplynulo několik milionů let, od vzniku zemědělství asi deset tisíc let. Velmi dlouhé období sběračství a lovu na jedné straně a období záměrné výroby potravin na straně druhé mají svá specifika...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané

Jedině Neapol - Katherine Wilson, Mladá fronta, 2017
Jedině Neapol

Katherine přijede do Itálie na stáž a seznámí se s božským Italem, který ji však namísto očekávané první schůzky v kavárně vezme na večeři k rodičům. Katherine a Salvator spolu začnou chodit, ale začátky v cizí zemi nejsou pro Katherine vůbec jednoduché.

  • Knihapevná vazba s přebalem
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“