Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Jak grilovat - Steven Raichlen, Slovart CZ, 2022
Jak grilovat

Kniha pomůže řešit otázky, se kterými jste se jistě setkali při grilování, ale nevěděli jste, na koho se obrátit, aby vám poradil. Povede vás na každém kroku pečením na otevřeném ohni: od výběru a koupi grilu až po bezpečné zapálení ohně a jeho...

  • Knihapevná vazba
    408 Kč
    Skladem 2 ks

Vášeň pro grilování - Angelo Menta, Slovart CZ, 2017
Vášeň pro grilování

Německé nakladatelství pronajalo autorovi, profesionálovi v oboru grilování, na půl roku dům, kde mohl zdokonalovat recepty a degustovat s ochutnávači výsledky. Vznikla tak kniha o grilování s jasnou koncepcí: griluje se na dobrém dřevěném uhlí...

  • Knihapevná vazba
    343 Kč
    Skladem 1 ks

Sladké - Yotam Ottolenghi, Helen Goh, Slovart CZ, 2019
Sladké

Když potřebujete zvednout náladu a vytvořit okamžik čisté radosti, není nad lehký piškotový moučník ochucený kořením a citrusem nebo nad křehkou sušenku právě vytaženou z trouby...

  • Knihapevná vazba
    344 Kč
    Skladem 1 ks

Cupcake 2 - Lenka Hnidáková, Lelí´s Cupcakes, 2022
Cupcake 2

Úzce navazující druhý díl velké cupcakes bible, tentokrát s podnázvem...

  • Knihapevná vazba
    686 Kč
    Skladem > 5 ks

Ottolenghi: Kuchařka - Yotam Ottolenghi, Slovart CZ, 2017
Ottolenghi: Kuchařka

Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému...

  • Knihapevná vazba
    350 Kč
    Do 7 – 10 dnů

BBQ - Steaky a burgery - Oliver Sievers, Rebo, 2023
BBQ - Steaky a burgery

Jednoduše geniální… takové jsou dobroty, které připravuje Oliver Sievers. Spolu se svým týmem získal tento úspěšný autor receptů několik mezinárodních cen a také titul mistra světa v grilování...

  • Knihapevná vazba
    284 Kč
    Skladem 1 ks

Fit sladkosti - Lucia Wagnerová, Diana Vidáková, Fit brands, 2017
Fit sladkosti 
SK

Zbierka originálnych dezertov, ktoré síce chutia a vyzerajú hriešne, no sú tajne zdravé a FIT. Každý si chce zamaškrtiť a zároveň nepriberať - a s týmto ti pomôžeme práve my...

  • Knihapevná vazba
    416 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny) - Kristina Lund, Kristina Lund, 2024
Fika - sladká švédská kuchařka (Děvče u plotny)

Fika - sladká švédská kuchařka je kuchařka o sladkém švédském pečení. Kniha je rozdělená na kapitoly jaro, léto, podzim, zima a v každé kapitole jsou recepty se sezonními surovinami. Švédové slaví spoustu dní, ke kterým se pojí...

  • Knihapevná vazba
    422 Kč
    Skladem 1 ks
Pečie celé Slovensko 2, Media RTVS, 2023
Pečie celé Slovensko 2 
SK

Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale...

  • Knihapevná vazba
    567 Kč
    Skladem > 5 ks

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013
Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

  • Knihapevná vazba
    294 Kč
    Skladem 2 ks
Nalož to! - Daniela Turecká, Došel karamel, 2016
Nalož to!

Daniela Turecká je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášeň pro nakládání začala plnit nejen svou spíž (a od sklepa po půdu domy rodiny a přátel), ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to!, která se jako...

  • Knihapevná vazba
    223 Kč
    Skladem 1 ks

Sladce po celý den - Kateřina Látalová, CPRESS, 2023
Sladce po celý den

Nechte se navnadit jedním z více než sedmdesáti lahodných receptů, které potěší i ty nejmlsnější jazýčky! Food blogerka Kateřina Látalová se proslavila svými sladkými recepty a ty nejlepší vám přináší v podobě kuchařky...

  • Knihapevná vazba
    301 Kč
    Skladem 1 ks

BBQ - Gastronomie, gril a gurmáni - Oliver Sievers, Rebo, 2023
BBQ - Gastronomie, gril a gurmáni

Co vlastně potřebujete, abyste vykouzlili dokonale propečený steak, lahodný rozpouštějící se kozí sýr nebo křupavý, pikantní chřest? Samozřejmě gril, dobré ingredience, rady profesionála, a hlavně chuť grilovat...

  • Knihapevná vazba
    306 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Vůně domácího pečení - Ludmila Gottwaldová, CPRESS, 2022
Vůně domácího pečení

Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, tahle originální metoda má...

  • Knihapevná vazba
    333 Kč
    Skladem 1 ks

Sladké hříchy - Jitka Charyparová, Lirego, 2023
Sladké hříchy

Sladké hříchy – svérázný průvodce světem sladkostí, nabízí širokou paletu receptů a technik ze všech koutů světa...

  • Knihapevná vazba
    351 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk a kolektiv, R PLUS, 2006
Receptury studených pokrmů

Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů...

  • Knihapevná vazba
    384 Kč
    Skladem 1 ks

Cesta z těsta - Petra Burianová, CPRESS, 2020
Cesta z těsta

České tradice a jídla s nimi spojená jsou bezednou studnicí inspirace. Své o tom ví i historicky první vítězka televizní soutěže amatérských pekařů Petra Burianová, pro niž jsou lokální suroviny a sezónnost základem veškerého kuchařského...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Skladem 5 ks

Jak nakupovat a zpracovávat maso, BURDA Media 2000, 2015
Jak nakupovat a zpracovávat maso

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů...

  • Knihapevná vazba
    290 Kč
    Do 2 – 3 dnů

Pečeme z kvásku - Lenka Žák, , 2015
Pečeme z kvásku

V nové kuchařce Pečeme z kvásku, která navazuje na předchozí bestseller, vás naučí péct kváskové pečivo v troubě, na páře i na ohni. Najdete v ní vše od založení kvásku, pečení a napařování chleba i housek až po kváskové buchty, koláče i vánočku...

  • Knihapevná vazba
    395 Kč
    Skladem 1 ks

Čokoláda - kuchařka z edice Apetit (24), BURDA Media 2000, 2016
Čokoláda - kuchařka z edice Apetit (24)

160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 4 – 6 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Richard si všiml, že události jsou zbabělé: nikdy nechodí samy. Vždycky se jich nahrne celá řada a zasypou ho najednou.“

Nikdykde - Neil Gaiman, 2017
Nikdykde
Neil Gaiman