Knihy o hobby
- Miroslav Houba
- kolektiv
Celobarevná knižní publikace shrnující kompletní informace o pěstování, ochraně a využití luskovin. Knihu připravil kolektiv odborníků z vysokých škol, výzkumných ústavů a praxe. Bohaté ilustrace a nákresy doplňují názornost publikace.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Štefan Rehák
- kolektiv
Autorský kolektív zostavený zo špičkových odborníkov v oblasti klimatológie, hydrológie, vodného hospodárstva, pôdohospodárstva, krajinného inžinierstva a technických vied pôsobiacich na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, Matematicko...
-
Knihapevná vazba539 KčSkladem 1 ks
- Wolfgang Nutsch
- kolektiv
Nově upravený český překlad 19. německého vydání oblíbené příručky přináší souhrn všech potřebných informací pro truhláře i další obory zabývající se zpracováním dřeva...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Petr Marada
- kolektiv
Obnova remízků, biocenter a biokoridorů, zakládání biopásů, zatravněných pásů a jiných krajinných prvků, políček nezbytných pro život zvěře jsou některá z opatření, která zvyšují přírodní hodnotu polních honiteb...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Autorský kolektiv
Jak si vybrat zdravé zvíře. Desítky receptů na zdravou stravu pro psy a kočky. Jak zvíře vyšetřit. Průvodce nehodami, jenž obsahuje také techniky první pomoci, jako jsou masáž srdce, umělé dýchání a zastavení krvácení. A další nezbytné rady pro chovatele.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
- Ivan Hričovský
- kolektiv
Jablone, hrušky, čerešne, višne, škrupinové ovocie.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle