Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Zelené koření - Dagmar Lánská, Aventinum, 2016
Zelené koření

Nová kniha o koření, napsaná Ing. Dagmar Lánskou, s názvem Zelené koření pěstované i plané by měla mít v názvu ještě ... a jeho použití v kuchyni. U každé rostliny je totiž nejen podrobný popis a barevná ilustrace od akademické malířky Zdenky Krejčové...

  • Knihapevná vazba
    398 Kč
    Do 4 – 7 dnů

Koření a jeho užití - Dagmar Lánská, Aventinum, 2010
 
Koření a jeho užití - Dagmar Lánská, Aventinum, 2020
Koření a jeho užití
  • Knihapevná vazba
    449 Kč
    Skladem 1 ks

Plané rostliny v kuchyni - Dagmar Lánská, Aventinum, 1992
Plané rostliny v kuchyni

10000 výtisků. Obsahuje rejstřík

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    59 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Víno, hrozny, rozinky - Dagmar Lánská, Práce, 1990
Víno, hrozny, rozinky

200000 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Koření pro chuť a vůni - Dagmar Lánská, TeMi, 2009
Koření pro chuť a vůni

Sůl nad zlato čili bez soli se nedá vařit – kdo by neznal nesmrtelnou pravdu klasické pohádky?! Ale nejen sůl, totéž platí o koření. Koření dodává pokrmům chuť a to v nekonečné škále variací a odstínů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Tradiční koření II. - Dagmar Lánská, Nakladatelství Lidové noviny, 2001
Tradiční koření II.

Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Méně známe druhy.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Zelenina od A do Z - Dagmar Lánská, Milan Zemina, TeMi, 2008
Zelenina od A do Z

Ing. Dagmar Lánská je proslulou autorkou specializovanou využití zeleniny a koření, její publikace mají početnou čtenářskou obec a opakovaně vycházejí...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Tradiční koření I. - Dagmar Lánská, Nakladatelství Lidové noviny, 2001
Tradiční koření I.

Bylinky a koření jsou magií a inspirací každé kuchyně. Od anýzu po zázvor.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Ovoce na stovky chutí - Jaromír Zemina, Dagmar Lánská, TeMi, 2009
Ovoce na stovky chutí

Ovoce má v lidské stravě stejně důležité a nezastupitelné místo jako zelenina. Stejně jako ona obsahuje spousty látek pro lidský organismus nepostradatelných: vlákninu, vitaminy, minerální látky, organické kyseliny, sacharidy a bezpočet dalších pokladů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Čínská kuchyně 1 - Dagmar Lánská, , 1978
Čínská kuchyně 1

Kartonové listy. 200000 výt.. Název z obálky

  • Knihabinding.listy
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen