Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024

Kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau, Flammarion, 2018
Encyclopedia of Chocolate 
EN

Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secret

  • Knihabrožovaná vazba
    674 Kč
    Skladem 1 ks

Cooking with Chocolate - Frédéric Bau, Clay McLachlan, Flammarion, 2011
Cooking with Chocolate 
EN

This comprehensive, practical, and heavily illustrated reference offers the essential building blocks and recipes for working with chocolate in the home kitchen. This cooking school in book form opens with 100 fundamental step-by-step...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid