Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Knihy o přírodních vědách a technice

Použité filtry
Zrušit filtry
Modelové otázky z fyziky pro přijímací zkoušky - kolektiv, Univerzita Karlova v Praze, 2023
Modelové otázky z fyziky pro přijímací zkoušky
  • Autorský kolektiv

Soubor modelových otázek je určen zájemcům o magisterské i bakalářské studium na 2. lékařské fakultě Univerzity Karlovy a slouží především k opakování poznatků získaných středoškolským studiem fyziky. Zadání a tematika...

  • Knihabrožovaná vazba
    228 Kč
    Skladem 1 ks

Zoologie bezobratlých - Langrová a kol., Česká zemědělská univerzita v Praze, 2010
Zoologie bezobratlých

kmen Metamonadakmen Parabasaliařád Trichomonády...

  • 247 Kč
    Skladem 2 ks

Aplikovaná statistika - Jiří Pavlík, VŠCHT Praha, 2005
Aplikovaná statistika

Skripta jsou určena pro předmět Aplikovaná statistika, který je formou stručného základního jednosemestrového kursu přednášen v bakalářském stupni studia na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze v rozsahu 1 hodina přednášky...

  • Knihabrožovaná vazba
    259 Kč
    Skladem 1 ks

Lidské tělo - kolektiv, Extra Publishing, 2022
Lidské tělo
  • Autorský kolektiv

Všechno, co potřebujete vědět o svém těle. Ilustrovaná anatomie člověka. Domácí rádce. Tělo od hlavy až k patě. Jak tělo pracuje. Více než 500 fascinujících faktů.

  • Knihabrožovaná vazba
    199 Kč
    Skladem 1 ks
Paragliding - Richard Plos, Svět křídel, 2022
Paragliding

Z obsahu: Pár slov o leteckém pravěku namísto úvodu Konstrukce padákového kluzáku Základy aerodynamiky a mechaniky letu padákového kluzáku Meteorologie Vybavení pro paragliding Letová praxe Pravidla létání Certifikace, normy a certifikační postupy

  • Knihapevná vazba
    247 Kč
    Skladem 3 ks

Mikrobiológia potravín - kolektív, Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022
Mikrobiológia potravín 
SK
  • Autorský kolektiv

Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu

  • Knihapevná vazba
    383 Kč
    Skladem 1 ks

Zemetrasenia - Peter Moczo a kolektív autorov, Grada, 2023
Zemetrasenia 
SK

Pútavé, prekvapujúce a poučné. Také je čítanie o tragických zemetraseniach a cunami v rokoch 1755, 1906, 1960, 1985, 2004, 2011 a 2023. Ako ovplyvnili tieto udalosti poznanie planéty, na ktorej žijeme? Ako poznamenali osudy krajín, aké varovanie...

  • 522 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Každé rozhodnutí má svůj příběh, spousta okamžiků našeho života se tísní někde v koutě a čeká na své vyústění a vyústění nakonec přijde.“