Učebnice pro vysoké školy
- Autorský kolektiv
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
-
Knihapevná vazba383 KčSkladem 1 ks
- Judita Lidiková
- kolektiv
Vysokoškolská učebnica pre študentov SPU v Nitre...
-
Knihabrožovaná vazba160 KčDo 3 – 6 dnů
- Milan Bežo
- kolektiv
Odborná publikácia Genetika - výkladový slovník je významnou pomôckou pre študentov vo výučbe širokého okruhu predmetov súvisiacich a nadväzujúcich na genetiku. Slovník je pôvodná publikácia v slovenskom jazyku a je odporučenou literatúrou pre...
-
Knihabrožovaná vazba367 KčDo 3 – 6 dnů
- Mária Angelovičová
- kolektiv
Vedecká monografia
-
Knihapevná vazba206 KčVíce než 30 dní
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle