Knihy
V druhom pokračovaní autorka ponúka recepty na prípravu jedál z dostupnej domácej zeleniny, obilnín, strukovín a ovocia, ktoré sama odskúšala v svojej kuchyni.
Kniha je zostavená z klasických, osvedčených receptov. Cieľom autorky bolo zostaviť knihu jedál z dostupných surovín, ktorých príprava je jednoduchá a hospodárna.
Táto kuchárska kniha, ktorá by nemala chýbať nikomu, kto sa chce zasvätiť do tajov prípravy najrôznejších jedál alebo si spestriť a rozšíriť repertoár kulinárskych zručností, obsahuje: * vyše 777 tradičných i moderných receptov;...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle