Nejlevnejší z kategorie: kuchařky podle potravin
Vše o voňavém světě výrobků z masa, historie masných výrobků, dobroty s uzeninami. Druhy šunky, fermentovaných salámů, měkkých salámů, pečení, paštik a játrových výrobků a také tlačenky, huspeniny a aspiky, termíny z masné výroby, recepty...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přijde-li řeč na víno, myslí se většinou nápoj. Jako nápoj je známo již od doby kamenné a za antiky se pilo přímo masově. Jeho obliba přetrvala dodnes a neoslabilo ji ani pivo...
-
Knihapevná vazba28 KčDo 4 – 6 dnů
Z masa, ryb, vegetariánských jídel, marinovaných potravin, na jehle nebo v alobalu. Vše dobře kořeněné a horké z grilu. Čas přípravy, délka grilování, délka naložení před vlastním grilováním
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Bílé zlato, královská zelenina, elixír mládí – to jsou synonyma pro voňavé, křupavé chřestové výhonky. Chřest je zdrojem vlákniny, kyseliny listové, ryboflavinu a dalších vitaminů. Snižuje hladinu cholesterolu, upravuje krevní tlak...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Tato kuchařka obsahuje více než 40 snadných a vyzkoušených receptů z kuřecího masa. Naleznete zde recepty na pokrmy zdravé, nízkotučné, s vysokou nutriční hodnotou a mnohostranným využitím.
Nejlepší recepty mezinárodní kuchyně pro začínající i zkušené kuchařky. Zásady správného pečení, vaření i přípravy studených pochoutek. Postup přípravy tradičních i moderních specialit krok za krokem. Speciálně pořízené názorné fotografie.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Tato kniha přináší širokou škálu receptů, díky nimž snadno připravíte nejrůznější barbecue, která budou zároveň potěšením pro vaše oči i chuťové pohárky. Vyzkoušejte tyto recepty, obohatí vaši kuchařskou knihovničku a ozvláštní kuchyni...
Kniha je kuchařkou k přípravě zvěřiny, ale také ryb, ve které naleznete mnoho oblíbených, známých i méně známých receptů a mnoho skvělé inspirace ... pstruha, filé a
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Dezerty - zlatá bodka každej hostiny, je prvá kuchárska kniha šéfkuchárov školy varenia pre gurmánov zo Sv. Jura - najznámejšej a najstaršej školy varenia na Slovensku...
306 receptů exotických hub vychází v edici Kuchařky.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Kniha klasických receptů lidové, selské kuchyně. Zabijačkové pochoutky, příprava různých druhů mas, včetně skopového, jehněčího, drůbeží maso i zvěřina, klobásy a klasické přílohy. V knize jsou 4 stránky obrazové přílohy a jako bonus je kniha proložená kr
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...
Čerstvé bylinky a koření se právem navracejí do našich příbytků tak jako kdysi za našich babiček. Většina bylinek má totiž jedno společné – léčivé a blahodárné účinky, ale i vynikající chuť...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Autorka kulinářských knih Karina Havlů přichází s další novinkou na knižní trh, tentokrát s naprosto běžnou, lehce dostupnou zeleninou – s pórkem...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Grilovat s Láďou Hruškou je radost! Připravte si více než 100 dobrot z grilu, které vás dostanou. Vynikající osvědčené, kamarády a sousedy vyhledávané dipy a omáčky. Ovoce na špízu z žáru ohně, kterému neodoláte. Recepty jsou super inspirací k rožnění...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Prověřené a vyzkoušené recepty na rychlé, snadné a chutné omáčky a marinády, přehled potřebných surovin, podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle