Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Se zelenou obálkou české kuchařky

Použité filtry
Zrušit filtry
Famózní! 3 - Mirka van Gils Slavíková, 103 media, 2022
Famózní! 3

Probuďte vzpomínky s Mirkou van Gils Slavíkovou, která přináší svých 70 ověřených receptů. A co nám napekla? Kremrole, věnečky, indiánky, větrníky, rakvičky a mnoho dalších známých lahůdek. V této knize předkládá nejen výběr receptů z dob svého učení...

  • Knihapevná vazba
    549 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Na grilu - Zdeněk Pohlreich, Sevruga, 2021
Na grilu

Vařit na grilu, to je pro mě symbol volnosti, svěžesti a setkávání s těmi, které mám rád. Hádám, že v tom nejsem sám, grilování milujeme všichni a není také divu, být venku je prostě fajn...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks

Mňam Česko! - Petra Slušňáková Mejsnar, CZECH NEWS CENTER, 2022
Mňam Česko!

MŇAM ČESKO! Jedinečný ilustrovaný průvodce 14 kraji České republiky. Inspirujte se 196 rodinnými výlety za poznáním, tradicemi, řemesly a českým folklorem. A jelikož na každém výletě vyhládne, najdete v MŇAM ČESKO! také...

  • Knihapevná vazba
    299 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Tajné bleskové recepty - Klára Trnková, Studio Trnka, 2023
Tajné bleskové recepty

Bleskové recepty jsou věnovány hospodyňkám, které mají na vaření málo času, a přesto chtějí připravit dobrý rychlý oběd nebo večeři. Většina by se měla vejít do půl hodiny a některé i do dvaceti minut. Důležitý je postup...

  • Knihabrožovaná vazba
    66 Kč
    Skladem 1 ks

Dle kuchyně pozná se hospodyně

Dle kuchyně pozná se hospodyně - svérázný průvodce bohatou kuchyní první Československé republiky. Knížka plná výborných receptů prověřených řadou desetiletí, některé i stoletím, nabízí mnohem více.

  • 189 Kč
    Ihned ke stažení

S chutí po Česku - Michaela Bugrisová, Michaela Bugrisová (ilustrátor), CPRESS, 2021
S chutí po Česku

Přestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice a pravidelně se vydává do všech koutů světa na gurmánské výpravy, tak na své rodné Česko nedá dopustit. V žilách jí sice částečně koluje divoká maďarská krev, je ale silně...

  • Knihapevná vazba
    313 Kč
    Do 4 – 6 dnů
  • 299 Kč
    Ihned ke stažení

Česko vaří a pomáhá

V kuchařce Česko vaří a pomáhá spojilo své síly 25 osobností na pomoc opuštěným chlůpačům v 5 útulcích. Podělili se v ní o své vlastní oblíbené recepty a na své si tak přijdou jak milovnící masa, zeleniny, tak i sladých...

  • 149 Kč
    Ihned ke stažení

České bezlepkové pečení

I život bez lepku může být plný lákavých sladkých dortíků, vdolečků, sušenek, ale také pizzy, slaného lístkového pečiva a dalších dobrot! Recepty v této knize vycházejí ze zvyklostí a tradic běžné české rodiny pro...

  • 189 Kč
    Ihned ke stažení

Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice - Lucie Kohoutová, Dona, 2017
Tradiční svátky a recepty ze šumavské vesnice

Nová publikace inspirovaná Šumavou je volným pokračováním úspěšné kuchařky Recepty ze šumavské vesnice. Autorka se tentokrát věnuje připomenutí svátků a tradic, spojených s touto malebnou krajinou...

  • Knihapevná vazba
    253 Kč
    Do 1 – 5 dnů

Czech Cookery - Lea Filipová, Slovart CZ, 2014
Czech Cookery 
EN

Česká kuchařka v angličtině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy...

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Do 8 dnů
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část III.) - Petr Doležal, Petr & Iva, 1999
Evropská vína v podmínkách české gastronomie (Část III.)

Kniha seznamuje čtenáře s víny Řecka, které je považováno za kolébku světového vinařství.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Tradiční česká kuchyně - Viktor Faktor, Práh, 2010
Tradiční česká kuchyně 
RU

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích...

  • Knihapevná vazba
    285 Kč
    Do 12 – 17 dnů

Krajové speciality: Krkonošská kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2012
Krajové speciality: Krkonošská kuchyně

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

La Cuisine pragoise ancienne - Viktor Faktor, Miroslav Huptych (ilustrácie), Práh, 2018
La Cuisine pragoise ancienne 
FR

Gâteau au millet, soupe cotonneuse, soupe aux abattis et aux boulettes, kreplach ou pain perdu a la pragoise? Produits fins de chez Lippert et recette de l’hôtelier Šroubek? A quoi ressemble la...

  • Knihapevná vazba
    218 Kč
    Do 4 – 9 dnů

Česká kuchyně - Lea Filipová, Slovart, 2017
Česká kuchyně 
RU

Česká kuchařka v ruštině. Přehledně napsané postupy, velké množství rad a obměn základních receptů, barevné fotografie důležitých fází přípravy i podávání jídel.

  • Knihapevná vazba
    94 Kč
    Do 4 – 9 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Řekl jsem již, že metafory jsou nebezpečné. Láska začíná metaforou. Jinak řečeno: láska začíná ve chvíli, kdy se žena vepíše svým prvním slovem do naší poetické paměti.“