Ve slevě ve formátu PDF kuchařky
Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
43 produktů
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi...
-
E-knihaPDF234 KčIhned ke stažení
Kniha přináší komplexní přehled k metodě BLW, světově rozšířenému způsobu zavádění příkrmů do jídelníčku zdravých kojenců.
-
339 KčIhned ke stažení
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň. Shrnuje nejnovější informace z neustále se...
-
E-knihaPDF147 KčIhned ke stažení
Ano, italská kuchyně kuchyně je tak trochu ortodoxní. Řídí se tradicemi, poctivostí a čerstvostí. Je provoněná bylinkami, vínem a láskou. Platí tu heslo: maminka vařila dobře, ale babička vařila ještě líp. Autoři, totální...
-
E-knihaPDF205 KčIhned ke stažení
Jedinečná kuchařka, v níž autorka zúročuje své celoživotní zkušenosti při přípravě nejrůznějších druhů moučníků, pečiva a cukroví. Představuje 8 základních těst spolu s vyzkoušenými a osvědčenými recepty, různé "fígle", které přináší dlouholetá praxe...
-
E-knihaPDF198 KčIhned ke stažení
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění. Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku...
-
E-knihaPDF147 KčIhned ke stažení
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují...
-
E-knihaPDF151 KčIhned ke stažení
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší...
-
390 KčIhned ke stažení
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit...
-
424 KčIhned ke stažení
Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva! Obložené chlebíčky, chleba s máslem nebo čokoládové...
-
314 KčIhned ke stažení
Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku! Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných...
-
382 KčIhned ke stažení
?Exkluzivní bohatě ilustrovaná publikace má za cíl seznámit zájemce o koření, a celkově o vaření, s jednotlivými druhy exotických bylinek, koření a jejich směsí. Nedílnou součástí knihy jsou i recepty, které vždy obsahují...
-
E-knihaPDF385 KčIhned ke stažení
Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná o klábosení s kamarádkou u skleničky vína nebo o večírek pro patnáct osob. Nemějte obavy - stačí vám jen..
-
E-knihaPDF220 KčIhned ke stažení
Kniha je ucelená publikace zaměřená především na praktické provádění nutriční podpory v lůžkových i ambulantních zařízeních a domácí péči. Je určena sestrám pracujícím na lůžkových odděleních i ambulancích, léčebných i sociálních ústavech, v komunitní...
-
E-knihaPDF187 KčIhned ke stažení
Publikace našeho předního odborníka v daném oboru je druhým, rozšířeným a aktualizovaným vydáním velmi úspěšného bestselleru, který získal ocenění mnoha odborných společností i Cenu nakladatelství Grada.Autor je považován za...
-
E-knihaPDF639 KčIhned ke stažení
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto äřemeslaô v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření...
-
E-knihaPDF147 KčIhned ke stažení
Úspěšné téměř zapomenuté recepty znovu v podání sběratelky starých recepisů Michaely Smolové. Dávné známé i neznámé vůně i chutě opět na vašem talíři.
-
382 KčIhned ke stažení
Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti.
-
E-knihaPDF339 KčIhned ke stažení
Dokonalý dárek pro všechny, kdo začínají s vařením! Áje je patnáct let, je zapálená kuchařka a všechny recepty testuje na své rodině. Její jídla jsou nápaditá a jasně popsaná, takže je zvládne opravdu každý. Staňte se s její...
-
E-knihaPDF484 KčIhned ke stažení
Příručka o nejoblíbenějších bylinkách s přílohou o divoce rostoucích bylinkách. Jak o rostliny pečovat, jak je vysazovat, zavlažovat a sklízet. Použití bylinek v kuchyni, domácí medicíně i přírodní kosmetice, nejlepší recepty.
-
E-knihaPDF254 KčIhned ke stažení
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle