Reprezentativní soubor historických vyobrazení představuje minulost unikátní památky středověké architektury a připomíná i historické události spjaté s mostem...
-
Knihapevná vazba707 KčDo 6 – 11 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
Čtvrtý svazek z řady knih věnovaných architektuře Prahy mapuje vývoj od vlastního založení Pražského hradu na sklonku 9. století až po rok 1310. Autor přitom pojednává nejen o církevních a světských stavbách v historickém jádru města, ale...
-
Knihapevná vazba s přebalem950 KčDo 6 – 11 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
Sbírka básní, kterou autor hodlá naplnit populární, jinak však neúspěšné heslo "Třikrát a dost!" Zdeněk Dragoun Narozen 28. 10. 1946 v Březnici, žije v Praze, povoláním archeolog.V roce 1991 vydal v nakladatelství Paseka sbírku Říkanky k pivu, vínu...
-
Knihabrožovaná vazba143 KčDo 6 – 11 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 6 – 11 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
Terminologický slovník
-
VyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.
1000 výt.
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.
Románská Praha je v dějinách města stejně významnou, ale zdaleka nikoliv tak známou etapou vývoje jako Praha gotická či...
-
Knihapevná vazbaVyprodanéMrzí nás to, všechny kusy tohoto titulu se už bohužel prodaly a nemáme ho na skladě my ani distributor :( Teoreticky ale můžete mít štěstí v některých jiných obchodech, které ještě neprodaly poslední kusy.