A collection of the year’s top food writing, selected by guest editor Sohla El-Waylly and series editor Silvia Killingsworth.
-
Knihabrožovaná vazba556 KčDo 22 – 27 dnůTuto knihu momentálně nemáme na skladě, ale většinou vám ji dokážeme sehnat a odeslat do 22 – 27 dnů. A pokusíme se to zvládnout i o něco rychleji!
New York Times best-selling author and James Beard Award winner Samin Nosrat collects the year's finest writing about food and drink. "Good food writing evokes the senses," writes Samin Nosrat, best-selling author of Salt, Fat, Acid, Heat and star...
-
Knihabrožovaná vazba447 KčVíce než 30 dníTento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.
The year'stop food writing, from writers who celebrate the many innovative, comforting, mouthwatering, and culturally rich culinary offerings of our country. Edited by Silvia Killingsworth and renowned chef and author Gabrielle Hamilton.';Ayear that...
-
Knihabrožovaná vazba526 KčVíce než 30 dníTento produkt je na objednávku a jeho dodání může trvat i více než 30 dnů. Uděláme ale všechno pro to, abychom vaši objednávku odeslali co nejdříve a o její cestě vás budeme včas informovat.