Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Prostě vztahy - Honza Vojtko, Paseka, 2024
Použité filtry
Zrušit filtry
Královské kuře - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Královské kuře

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete...

  • Knihabrožovaná vazba
    47 Kč
    Skladem 1 ks

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska - Jaroslav Vašák, Libri, 2013
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a...s

  • Knihabrožovaná vazba
    134 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Medová kuchařka - Jaroslav Vašák, Beskydy, 2016
Medová kuchařka

Med má své místo ve výživě člověka od nepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako...

  • Knihabrožovaná vazba
    158 Kč
    Do 4 – 5 dnů

Natrhej si oběd - Jaroslav Vašák, CPRESS, 2020
Natrhej si oběd

Supermarkety dnes nabízejí ovoce a zeleninu z těch nejvzdálenějších konců planety – můžeme si obohatit jídelníček mangem, liči, avokádem… a přitom často přehlížíme fakt, že pravé poklady nám rostou přímo před nosem. A zadarmo. Spousta rostlin, které...

  • Knihabrožovaná vazba
    363 Kč
    Skladem 1 ks

Ovocná kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2013
Ovocná kuchařka

Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.

  • Knihabrožovaná vazba
    120 Kč
    Skladem 1 ks

Zavařujeme ovoce a zeleninu - Jaroslav Vašák, Cesty, 2001
Zavařujeme ovoce a zeleninu

Různé způsoby konzervace ovoce a zeleniny - sušení, zmrazování, sterilování a konzervování. Recepty vhodné i pro diabetiky. Obsahuje návody i na konzervování masa a hotových jídel...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Recepty našich babiček - Jaroslav Vašák, Karmelitánské nakladatelství, 2014
Recepty našich babiček

Naše babičky byly chytré! Jídla, na která si v souvislosti s nimi vzpomeneme, jsou opředena pohodou, láskou a štědrostí. A co víc, tyto pokrmy jsou rychlé, chutné a v neposlední řadě i levné! Vyberte si proto z naší nabídky svůj recept a potěšte svoji...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Netradiční vegetariánská kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2011
Netradiční vegetariánská kuchařka

Stovky receptů s využitím nových surovin vegetariánské kuchyně.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Ryby pro každý den - Jaroslav Vašák, TeMi, 2010
Ryby pro každý den

„Ryby, raky, ryby, raky, já chci taky, jaký fraky“ zpívá se v jedné zlidovělé písničce. O vepřovém, hovězím či skopovém se nezpívá, zato o rybách se i básní a píší se skvělé povídky, například Jak jsem potkal ryby, ba dokonce romány...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařka pro důchodce - Jaroslav Vašák, Eva Murtingerová (ilustrátor), Nová Forma, 2010
Kuchařka pro důchodce
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Čertovská kuchařka - Jaroslav Vašák, Eva Murtingerová (ilustrátor), Nová Forma, 2010
Čertovská kuchařka

Vícejazyčný slovník

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Bylinková kuchařka - Jaroslav Vašák, Santal, 2011
Bylinková kuchařka

Kniha zkušeného mistra kuchaře a autora mnoha gastronomickýßch publikací seznamuje s použitím běžně dostupných bylin při vaření celé řady pokrmů a gastronomických specialit...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Hrnečku, měř! - Jaroslav Vašák, TeMi, 2008
Hrnečku, měř!

Vařím, vaříš, vaříme znamená jinak měřím, měříš, měříme. Není totiž vaření bez měření, vážení, počítání – a to jsou činnosti, k nimž potřebujeme příslušné náčiní...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Regionální pokrmy - Jaroslav Vašák, Libri, 2001
Regionální pokrmy

Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařský fortelník - Jaroslav Vašák, TeMi, 2009
Kuchařský fortelník

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. skrze žaludek, se ubírá i rodinná pohoda. Jenže dobře a bez zbytečných nezdarů uvařit, aby si všichni pochutnali, to je často oříšek...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) - Jaroslav Vašák, Libri, 2001
Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

Regionální slovníček z gastronomie. 2000 výt.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Lidé jsou přesvědčení, že manželství končí, když se láska vytratí. Když zloba nahradí štěstí. Když pohrdání nahradí rozkoš. Jenže Graham a já se na sebe nezlobíme. Jen prostě nejsme ti samí lidé, kterými jsme bývali.“

To nejlepší v nás - Colleen Hoover, 2019
To nejlepší v nás
Colleen Hoover