A grand tour of the science of cooking explored through popular American dishes, illustrated in full color. Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that's perfectly medium-rare from edge to ...
-
Knihapevná vazba970 KčNa skladě
J. Kenji Lopez-Alt's debut cookbook, The Food Lab, revolutionised home cooking, selling more than half a million copies with its science-based approach to everyday foods...
-
Knihapevná vazba968 KčNa skladě
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nepřečtete na zařízeních:
- Kindle
Více informací v našich návodech