Knihy
E-knihy

Cukrfree

Janina Černá

Janina Černá je studentka Právnické fakulty v Praze, autorka blogu Cukrfree, fotografka a cestovatelka. Stojí za úspěšnou knížkou Cukrfree.

CPRESS, 2018
Okamžitý download
PDF
Nakladatel
CPRESS, 2018

Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě...

Čti víc

149 Kč

Okamžitě ke stažení

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o eknize

Zkuste život bez cukru! Je sladký! Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli omezování. Je to též důkaz toho, že i život bez cukru může být skutečně sladký. Není to dieta, je to životní styl. Recepty v této knize jsou nízkofruktózové, většina z nich je také nízkosacharidová s větším obsahem tuků a všechny jsou zároveň bezlepkové.Zahrnují kompletní menu – snídaně, snacky, hlavní jídla, přílohy, dezerty… Autorka Janina Černá se v roce 2015 díky svému blogu Cukrfree.cz stala objevem českého blogerského světa, kdy během pouhých několika měsíců „nasbírala“ tisíce příznivců. I to svědčí o tom, že téma cukru v naší stravě již není lhostejné mnoha lidem. 
Čti víc
Kupte společně
Cukrfree - Janina Černá
Prolomení hradeb - Petr Hampl
328 Kč
Ušetříte 21 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Recenze

Jak se vám e-kniha líbila?

3,8 / 5

19 hodnocení

11
1
3
1
3

Petra
4.6.2018
Pekne fotky, ostatne brak
Autorka pouziva v receptoch steviu, umele sladidlo mozno este viac skodlive ako cukor (iba stevia- rastlina je zdrava!!) a ovocie plne cukru. Tak ake "cukrfree"?? Okrem toho, ten nazov, to co je za cesko-anglicky paskvil? Hruza.
Čti víc
Jana
10.4.2019
Ona autorka i na svém blogu popisuje, který cukr je škodlivý a který nikoliv. Je rozdíl mezi ovocným cukrem a rafinovaným cukrem. Stačí si toho o autorce trochu najít a třeba změníte názor. Není třeba hned urážet ;)
Čti víc
Alex
6.9.2018
Dobry den,
knihu mam doma a autorka v nej aj na svojom blogu pise, ze ak pouzije steviu, tak len rastlinu, ktoru si doma pestuje.

Pekny den
Čti víc
Zuzana Pekarova
20.9.2017
Odporucam
Vizualne velmi putava kucharska kniha. Naozaj nadherne fotografie presne take krasne ako aj na Janinom blogu. Napriek tomu, ze sa uplne nestotoznujem s typom nizkosacharidovej stravy (a nemyslim tym cukor), niektore recepty su fakt jedinecne a napadite. Jedine som na Slovensku este nezohnala spagetovu tekvicu :D
Čti víc
Barbora
24.9.2018
Ja uz ano, a to dokonca v Lidli!
Čti víc
evangelina
22.1.2017
Ďakujem !
Ako pacient s Crohnovou chorobou a nepracujúcimi enzýmami laktázy a sacharázy mi táto kniha nesmierne pomohla !
Mám x kníh s podobnou tematikou, ale v tejto knihe sú skutočne recepty, ktoré ja môžem :-)
Mám chuť na sladké, otvorím knihu a idem piecť s radosťou (a viem, že mi nebude z toho ťažko ;) ak to samozrejme nepreženiem).
Čti víc
Fitka
18.1.2017
Kniha má krásné fotky, papír, zajímavé recepty. Přesně tak, jako to u kuchařek mám ráda. Jen mi připadá, že na počet receptů a stran je docela drahá. Autorka srozumitelně vysvětluje svůj postoj k cukru, její stanovisko je inspirativní, recepty jednoduché.
Čti víc

Čti víc
Čti víc
Kupte společně
Cukrfree - Janina Černá
Prolomení hradeb - Petr Hampl
328 Kč
Ušetříte 21 Kč

„Musíme přečíst hodně knih, abychom zjistili, o čem je život, a musíme hodně zažít, abychom přišli na to, že buď špatně žijeme, nebo jsme četli špatné knihy. “

Zdeňka Ortová