Jsme tu pro vás jako vždy :-)
Více než 150 000 knih z naší nabídky doručujeme jako běžně.
To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
To nejlepší z drůbeže
99 Kč
Při nákupu nad 999 Kč máte poštovné zdarma
Knihy
E-knihy

To nejlepší z drůbeže

400 tradičních i moderních receptů

Nakladatel
Ottovo nakladatelství, 2016

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky...

Čti víc

99 Kč

Posíláme do šesti dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 2500 výdejních míst
  • záložky ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Drůbeží maso získalo oblibu díky snadné zpracovatelnosti, velkému výběru možných úprav, cenové dostupnosti i zdravotní prospěšnosti. Kuchařská kniha z pera zkušené autorky několika desítek gastronomických publikací Hany Sedláčkové přináší čtyři stovky receptů na polévky, hlavní pokrmy, saláty i chutné svačiny připravené z obvyklých i neobvyklých druhů drůbeže. Na kuřata, slepice, kohouty, kachny, husy jsme zvyklí, ale což takhle dopřát si pečenou perličku, kapouna na víně nebo holuba ve smetanové omáčce?
Čti víc
Kupte společně
To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Umění být zdráv - Jan Vojáček
378 Kč
Ušetříte 70 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
192
Hmotnost
910 g
Rok vydání
2016
Vazba
pevná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
Ottovo nakladatelství
Rozměr
210×290 mm
ISBN
9788073608156
Naše katalogové číslo
387093

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Kupte společně
To nejlepší z drůbeže - Hana Sedláčková
Umění být zdráv - Jan Vojáček
378 Kč
Ušetříte 70 Kč

„Přátelé jsou lidé, kteří si mohou půjčovat moje knihy a stavět na ně mokré sklenice.“

Robinson Jeffers