Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Culinaria Hungary - Anikó Gergely, Ullmann, 2015

434 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Culinaria Hungary - Anikó Gergely, Ullmann, 2015
Culinaria Hungary - Anikó Gergely, Ullmann, 2015

Culinaria Hungary

Salami, goulash, marmalade-filled crepes and many other specialties: this is the best of Hungarian cuisine! From hearty casseroles, meat dishes and sweet baked goods all the way... Číst víc

Série
Culinaria
Nakladatel
Ullmann, 2015
Počet stran
320

Salami, goulash, marmalade-filled crepes and many other specialties: this is the best of Hungarian cuisine! From hearty casseroles, meat dishes and sweet baked goods all the way to the most exquisite culinary pleasures the ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání (2)
Culinaria Hungary - Aniko Gergely, Ullmann, 2013
Brožovaná vazba
Angličtina, 2013
Vyprodané

Culinaria Hungary - Aniko Gergely, Könemann, 2011
Brožovaná vazba
Angličtina, 2011
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Hora v moři - Ray Nayler, Host, 2024

Více o knize

Salami, goulash, marmalade-filled crepes and many other specialties: this is the best of Hungarian cuisine! From hearty casseroles, meat dishes and sweet baked goods all the way to the most exquisite culinary pleasures the “Danube Republic” has to offer, Hungarian cooking offers a wealth of possibilities. The richness of the country’s culinary palette is no accident: the Orient and the Occident are melted in many typical Hungarian recipes that inspire gourmets to wax enthusiastic about the wonders of Hungarian cuisine. This volume is far more than just a cookbook, however. Commentaries describe the tradition of Hungarian wine culture, introduce Tokaj, the king of Hungarian wines, and relate the “fiery” history of the pepper. The texts range across the wide plains of the puszta, the cosmopolitan Danubian metropolis Budapest, and the Hungarian landscape with its sandy plains, mountains and wild, romantic forests. Colorful pictures invite readers to participate in a peasant wedding as well as Easter and Christmas feasts - and to try the refined recipes for themselves.
Číst víc
Počet stran
320
Vazba
pevná vazba
Rozměr
218×258 mm
Hmotnost
1239 g
ISBN
9783848008766
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
259624
Jazyk
angličtina
Série
Culinaria
Nakladatel
Ullmann
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami