Využijte poštovné zdarma od 300 Kč s PPL právě teď!
Vybrat knihy
Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016

979 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016

Gelato Messina

The Creative Department

Since opening in Sydney in 2002 Gelato Messina has set the benchmark for gelato in Australia. Their aim is simple: to create the best ice cream, using only the freshest... Číst víc

Nakladatel
Hardie Grant, 2016
Počet stran
352

Since opening in Sydney in 2002 Gelato Messina has set the benchmark for gelato in Australia. Their aim is simple: to create the best ice cream, using only the freshest ingredients, and to make everything from scratch... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

979 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní
Další knižní vydání (2)
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2019
Brožovaná vazba
Angličtina, 2019
Vyprodané

Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2014
Pevná vazba
Angličtina, 2014
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016
979 Kč

Více o knize

Since opening in Sydney in 2002 Gelato Messina has set the benchmark for gelato in Australia. Their aim is simple: to create the best ice cream, using only the freshest ingredients, and to make everything from scratch. Gelato Messina take their gelato seriously, and the results can be seen in the fabulous and crazy creations that are displayed in their shop windows every day, particularly their famous ice-cream cakes. Gelato Messina: The Creative Department provides detailed instructions for creating Gelato Messina's most famous and elaborate gelato cakes-from Dr Evil's Magic Mushroom to Gelato Messina's very own take on the classic hamburger: The Royale with Cheese, made from chocolate gelati with passionfruit mustard, raspberry ketchup, white chocolate cheese, all served in a brioche bun. There is a whole chapter dedicated to weird and wonderful soft-serves and recipes for how to make your very own gelati monoportions-yes, it's fun to share, but it's even more fun to have a whole cake to yourself! With a killer design and mind-bending photography, Gelato Messina: The Creative Department is the must-have coffee-table cookbook for 2016. Not for the faint-hearted, and definitely for the young-at-heart, Gelato Messina: The Creative Department isn't just different, it's out of this world. Trust me, there are recipes in this book that you wouldn't dream existed. Prepare to be amazed!
Číst víc
Počet stran
352
Vazba
pevná vazba
Rozměr
222×290 mm
Hmotnost
1691 g
ISBN
9781743790076
Rok vydání
2016
Naše katalogové číslo
241873
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Hardie Grant
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.““

Pěna dní - Boris Vian, 2011
Pěna dní
Boris Vian