Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2014

827 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2014
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2014

Gelato Messina

The Recipes

Beautifully illustrated and fully photographic, Gelato Messina is filled with unique ice cream recipes that result in frozen works of art. This cookbook transforms all... Číst víc

Nakladatel
Hardie Grant, 2014
Počet stran
328

Beautifully illustrated and fully photographic, Gelato Messina is filled with unique ice cream recipes that result in frozen works of art. This cookbook transforms all perceptions of traditional gelati and shows you how to create beautiful and delicious i Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání (2)
Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2016
Pevná vazba
Angličtina, 2016
Více než 30 dní

979 Kč


Gelato Messina - Nick Palumbo, Hardie Grant, 2019
Brožovaná vazba
Angličtina, 2019
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Rebel Moon: Zrozená z ohně - V. Castro, Fobos, 2024

Více o knize

Beautifully illustrated and fully photographic, Gelato Messina is filled with unique ice cream recipes that result in frozen works of art.
This cookbook transforms all perceptions of traditional gelati and shows you how to create beautiful and delicious ice cream in show-stopping flavour combinations. The first section, entitled 'Basics', covers core ingredients, equipment and techniques for making the foundation flavours used throughout the book. The 'Recipes' section shares 50 recipes for ice creams and gelati divided by bases, whether it be a white base, yoghurt base, chocolate base or even an alcohol base, as well as sorbets and infusions.
The famous Gelato Messina store in Sydney is known for its impressive flavour combinations which are shared here - try your hand at the irresistible dulce de leche, pear and rhubarb, poached figs in masala or salted caramel and white chocolate flavours. // Gone are the days of two scoops or three, Gelato Messina's ice creams and desserts are works of art in their own right. Discover ice cream which is truly out of this world in the 'Messina Madness' section, such as the Pavlova - fior di latte gelato, passionfruit and raspberry coulis and meringue - or the Nut Job - custard gelato, peanut butter dust, pie crust and cream. For the truly adventurous, dare to try the Satay Gelato (peanut butter, soy sauce, chilli and chicken skin) or the Nacho Libre (avocado, tomatoes and corn chips)!
These recipes will challenge everything you think you know about ice cream, and the results are sure to impress.
Číst víc
Počet stran
328
Vazba
pevná vazba
Rozměr
252×203 mm
Hmotnost
1350 g
ISBN
9781742705156
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
174747
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Hardie Grant
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“