Cukrářská technologie - Alena Půlpánová
Cukrářská technologie
375 Kč
Knihy
E-knihy

Cukrářská technologie

R PLUS, 2013
Nakladatel
R PLUS, 2013

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,...

Čti víc

375 Kč

Běžná cena Běžně 395 Kč

Ušetříte 5%

Posíláme do 10 dní

Proč nakupovat na Martinus.cz?
  • poštovné zdarma k objednávkám od 999 Kč
  • více než 1500 výdejních míst
  • dárek ke každému nákupu

Doporučené tituly a kolekce

Více o knize

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

3. yvdání.
Čti víc
Kupte společně
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová
(Nejen) pečení s čokoládou -
707 Kč
Našli jste v našem obsahu nějaké nepřesnosti?
Dejte nám o tom vědět.

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Počet stran
286
Hmotnost
816 g
Rok vydání
2013
Vazba
pevná vazba
Jazyk
český
Nakladatelství
R PLUS
Rozměr
186×277 mm
ISBN
9788090409316
Naše katalogové číslo
150060

Recenze

Jak se vám kniha líbila?

Čti víc
Kupte společně
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová
(Nejen) pečení s čokoládou -
707 Kč

„Dobrá a krásná kniha je ta, která plnými hrstmi rozsévá otazníky. “

Jean Cocteau