Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013

300 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013

Cukrářská technologie

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část... Číst víc

Nakladatel
R PLUS, 2013
Počet stran
286

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku,... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

300 Kč

Cena v knihkupectví: 395 Kč
Skladem 2 ks
Posíláme ihned
Další knižní vydání (3)
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2002
Pevná vazba
Čeština, 2002
Vyprodané

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2001
Pevná vazba
Čeština, 2001
Vyprodané

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, , 1993
Pevná vazba
Čeština, 1993
Vyprodané

Další knižní vydání

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Šikmý kostel: Třetí díl - Karin Lednická, Bílá vrána, 2024
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013
300 Kč

Více o knize

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

3. yvdání.
Číst víc
Počet stran
286
Vazba
pevná vazba
Rozměr
186×277 mm
Hmotnost
816 g
ISBN
9788090409316
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
150060
Jazyk
čeština
Nakladatel
R PLUS
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013
(Nejen) pečení s čokoládou, Rebo, 2007
610 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová, R PLUS, 2013
(Nejen) pečení s čokoládou, Rebo, 2007
610 Kč

„Ať člověk utíká, jak chce, sobě samému neunikne. Je to jako se stínem. Pořád se vás to drží.“

Po otřesech - Haruki Murakami, 2010
Po otřesech
Haruki Murakami