Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Recepty z farmářského trhu (1. díl) - Hana Michopulu, Zpátky domů, 2011

196 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Recepty z farmářského trhu (1. díl)

Podzim, zima

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období... Číst víc

4,4 9 hodnocení
Nakladatel
Zpátky domů, 2011
Počet stran
246

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

196 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Recepty z farmářského trhu (1. díl) - Hana Michopulu, Zpátky domů, 2011
196 Kč

Více o knize

První díl nové kuchařky Recepty z farmářského trhu představí svěží nápady na přípravu pokrmů z domácích plodin v podzimním a zimním období. Recepty z farmářského trhu pro období podzim zima vychází začátkem září a obsahují celkem 90 receptů z více než dvaceti různých plodin. Co dobrého uvařit z krásné dýně, kulaté řepy... Co s jablky starých českých odrůd? Hanka Michopulu, někdejší šéfredaktorka časopisu Apetit, dnes volná novinářka a autorka úspěšné kuchařky Zpátky domů, obnovila v roce 2009 tradici farmářských trhů. Založila nejprve několik trhových míst na okraji Prahy. Poté pomáhala ostatním českým městům ve stejné aktivitě radami a podporou. "V knize najdete nové nápady na klasické české zimní suroviny jako brambory, zelí, kapustu, pórek, cibuli atd. ale i na méně zavedené zástupce české zimy jako jedlé kaštany, kdoule, luštěniny atd.
Číst víc
Počet stran
246
Vazba
pevná vazba
Rozměr
173×241 mm
Hmotnost
718 g
ISBN
9788026001133
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
113867
Styl
zdravé
Jazyk
čeština
Nakladatel
Zpátky domů
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,4 / 5

9 hodnocení

6
2
0
1
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Anna
Neověřený nákup
9.12.2022
Moje nejoblíbenější kuchařka, snadné a dobré recepty ze sezónních surovin, které se dají po většinu roku sehnat za nízké ceny. Číst víc
adka
Neověřený nákup
4.1.2017
fajn kniha
kniha je super v tom, že poskytuje prehľad v sezónnych surovinách, ako aj tipy, na čo si dávať pozor pri ich nákupe, skladovaní a podobne....
recepty sú väčšinou dobré, ale nájde sa aj niekoľko podľa mňa príliš jednoduchých, ktoré si uverejnenie absolútne nezaslúžia, niekoľko skopírovaných (čo autorka priznáva, ale aj tak nechápem, na čo je dobré uverejňovať recept, ktorý už bol zverejnený v inej českej kuchárke) a dezerty sú všeobecne neskutočne presladné, minimálne tak, ako by išlo o americkú kuchárku...
Číst víc
Kamila Vrtišková
Ověřený zákazník
27.2.2016
Zakladatelka Apetitu a propagátorka farmářských trhů u nás zvládne naučit vařit snad úplně každého. Řekla bych, že její Recepty z farmářského trhu musí mít doma každý. Sezónní díly a druhové členění kapitol dělá z knih velmi praktického pomocníka. Recepty jsou účelné, velmi návodně popsané, potřebujete jen skočit na trh pro suroviny, koření a další potřebné jistě najdete ve spíži. Mnohé recepty si jistě získají pevné místo ve vašem vařícím portfoliu, tak jako u nás, např. mrkvové karí či jablečný krambl z 1. dílu nebo rychlé noky s chřestem či rajčatový koláč z II. dílu. Číst víc
Jana
Neověřený nákup
11.11.2014
Hodnocení
Bohužel, kniha mě dost zklamala. Recepty byly poměrně časově náročené, komplikované, ale chuť ani jednou nestála za to (např. přeslazené koláče - hruškový koláč, mrkvový dort...).

Jediné, co hodnotím pozitivně, je velmi pěkný design knihy, rozdělení do kapitol podle surovin-
Číst víc
Marrsha
Neověřený nákup
26.4.2014
Názor čtenáře
Skvělá kniha plná jednoduchých, ale dobrých receptů. I na podzim a v zimě se dá využít sezonní zelenina a ovoce. Důkaz, že se dá vařit tak, aby to chutnalo i s málem. Navíc jsou u každého receptu osobní zkušenosti a rady. Jedna z nejoblíbenějších kuchařek! Číst víc
carrie
Neověřený nákup
14.1.2014
Vynikajuca
úžasná publikácia, skvelé recepty, dobré rady a tipy, vychytávky :-)
odporúčam
Číst víc
Neověřený nákup
13.6.2013
Názor čitateľa
Skvelá kniha, môžem len odporúčať. Tradičné recepty v zdravšej, lepšej úprave. Číst víc
boliviano
Neověřený nákup
29.1.2013
Recepty, které fungují
Kuchařka nabízí základní orientaci v zimních sezonních surovinách a na mnohé z nich získáte prostřednictvím receptů zcela nový pohled. Číst víc

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller