Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Vyjmenovaná slova po B - Petra Cemerková Golová, Raabe CZ, 2014

56 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Vyjmenovaná slova po B - Petra Cemerková Golová, Raabe CZ, 2014
Vyjmenovaná slova po B - Petra Cemerková Golová, Raabe CZ, 2014

Vyjmenovaná slova po B

Jaká tajemství skrývá stará půda? Děti budou objevovat skryté poklady ze starých časů a současně odhalovat tajemství češtiny. Na základě hledání souvislostí mezi získanými... Číst víc

Nakladatel
Raabe CZ, 2014
Počet stran
16

Jaká tajemství skrývá stará půda? Děti budou objevovat skryté poklady ze starých časů a současně odhalovat tajemství češtiny. Na základě hledání souvislostí mezi získanými informacemi propojí své znalosti s jejich praktickým... Číst víc

  • Šitá vazba
  • Čeština

56 Kč

U dodavatele
Posíláme do 14 – 19 dnů

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík, Došel karamel, 2024
Vyjmenovaná slova po B - Petra Cemerková Golová, Raabe CZ, 2014
56 Kč

Více o knize

Jaká tajemství skrývá stará půda? Děti budou objevovat skryté poklady ze starých časů a současně odhalovat tajemství češtiny. Na základě hledání souvislostí mezi získanými informacemi propojí své znalosti s jejich praktickým využitím. Seznámí se s významy vyjmenovaných slov a procvičí si pravopis. Pracovní sešit obsahuje procvičování vyjádření děje, osoby, čísla, času, infinitivu, jednoduchého a složeného tvaru slovesa. Pracovní sešit je součástí sady 6 pracovních sešitů určených všem školákům 3. a 4. ročníku k procvičování učiva českého jazyka. Pracovní sešity rozvíjí zajímavou a motivační formou základní dovednosti, které jsou důležité pro úspěšné zvládnutí vzdělávací oblasti Jazyk a jazyková komunikace.

Dítě díky nim procvičuje jednotlivé jazykové jevy a pravidla, ale především rozvíjí svoji schopnost porozumět textu, přemýšlet o něm a přečtené vnímat v souvislostech s reálným životem. Všechny aktivity tak vhodně navazují na školní vzdělávání podle RVP ZV s důrazem na rozvoj komunikačních kompetencí. Pracovní sešity nabízejí optimální objem aktivit a díky dosažitelnosti úspěšného zvládnutí úkolů podporují pozitivní motivaci dítěte. Každý pracovní sešit je sestaven tak, aby s ním dítě mohlo pracovat samostatně – rodič by měl motivovat, být oporou, povzbuzovat! Tento pracovní sešit je součástí řady 6 pracovních sešitů: Podstatná jména Slovesa Vyjmenovaná slova po B Vyjmenovaná slova po L, M, P, S, Z Vyjmenovaná slova po V Čteme s porozuměním Pracovní sešity pro Vaše děti připravili zkušení učitelé a učitelky s dlouholetou praxí práce ve škole.
Číst víc
Počet stran
16
Vazba
šitá vazba
Rozměr
211×298 mm
Hmotnost
80 g
ISBN
9788074961410
Rok vydání
2014
Naše katalogové číslo
361879
Jazyk
čeština
Nakladatel
Raabe CZ
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“