Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Srdeční selhání
E-kniha

Učebnice Srdeční selhání podává ucelený souhrn epidemiologie, etiologie, diagnostiky a léčby akutního a chronického srdečního selhání. Jejím cílem je mimo jiné upozornit na... Číst víc

Nakladatel
Karolinum, 2018
Počet stran
86

Učebnice Srdeční selhání podává ucelený souhrn epidemiologie, etiologie, diagnostiky a léčby akutního a chronického srdečního selhání. Jejím cílem je mimo jiné upozornit na špatnou prognózu pacientů, nutnost včasné... Číst víc

  • PDF
  • Čeština

100 Kč

Ihned ke stažení
Jak číst e-knihy?

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Srdeční selhání - Filip Málek, Karolinum, 2018
E-kniha
100 Kč

Více o eknize

Učebnice Srdeční selhání podává ucelený souhrn epidemiologie, etiologie, diagnostiky a léčby akutního a chronického srdečního selhání. Jejím cílem je mimo jiné upozornit na špatnou prognózu pacientů, nutnost včasné diagnózy a zahájení terapie. Učebnice zahrnuje také současný pohled na organizaci péče o pacienty se srdečním selháním a podává ucelený pohled na aktuální problematiku paliativní péče.
Současné druhé vydání je doplněno o nové poznatky především z oblasti patofyziologie a farmakoterapie. Podává informace o moderních metodách přístrojové a chirurgické léčby.
Kniha je určena nejen pro studenty se zájmem o obor vnitřního lékařství a kardiologie. Při stoupajícím výskytu srdečního selhání v populaci je pravděpodobné, že s pacientem se srdečním selháním se během své praxe setkají nejen kardiologové, internisté nebo praktičtí lékaři, ale i lékaři dalších odborností.
Číst víc
Počet stran
86
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
629233
Jazyk
čeština
Nakladatel
Karolinum
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila e-kniha vám?

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass