Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024
Nedvěd Grande Paolo - Petr Čermák, , 2009

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Nedvěd Grande Paolo - Petr Čermák, , 2009
Nedvěd Grande Paolo - Petr Čermák, , 2009

Nedvěd Grande Paolo

Imagination of people - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná s přebalem lesklá - 256 str. - ISBN: 978-80-904214-5-5 - Kniha Číst víc

Počet stran
0

Imagination of people - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná s přebalem lesklá - 256 str. - ISBN: 978-80-904214-5-5 - Kniha Číst víc

Naši skřítci o tomto titulu zatím nemají víc informací, ale jakmile je získáme, tuto stránku doplníme.
  • Kniha
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Babylon - R.F. Kuang, Host, 2024

Více o knize

Kdekoliv v Evropě i v Americe, ale také v Asii a Austrálii, vyslovte jméno PAVEL NEDVĚD. Zaručuji, že povětšinou dostanete odpověď – Grande Paolo, big player, veliký fotbalista, jinými slovy držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu v Evropě za rok 2003. Prostě superhvězda z galerie nesmrtelných, kam také patří Zidane či Platini. Všechna tři jména pojí bíločerný dres FC Juventusu, proslulé Staré dámy z Turína. I Pavla, kdysi obyčejného kluka, „Méďu“ ze Skalné u Chebu, který dobyl fotbalový svět. Vůdce slavných bianconeri, majitele tří italských titulů, i stříbrných a bronzových Čechů z EURO 1996 a 2004, opravdu zná fanoušek na Sicílii i prodavač pizzy na Manhattanu. Renomé Pavla Nedvěda je podobně jako u Václava Havla či Jaromíra Jágra neuvěřitelné. Tohle jsou dnes nejznámější Češi ve světě, kteří vydají za sto našich vládních delegací.
„Grande Paolo? Uncredibile!“, říkají Italové. Jak k takovému fenoménu Nedvěd dospěl? Svým docela jednoduchým receptem: „Fotbal je dřina, dřina a zase dřina!,“ říká.
Autor se s Pavlem Nedvědem, univerzálním fotbalovým vojákem, samozřejmě v Turíně setkal a také se pokusil rozečíst jeho složitou osobnost. Dozvíte se, proč se vždycky na hřišti a mnohdy i po zápase pěkně vztekal, a jaký je táta Ivanky a Pavlíka v rodinném životě. O tom řekne více manželka Ivana, Pavlova láska z let dospívání. Poznáte Nedvědovu rovnici: „Můj život je fotbal, rodina a bůh.“ Obsažná i obrazem výpravná kniha je přesvědčivou odpovědí na otázku, proč je Pavel Nedvěd největším českým fotbalistou všech dob.
Číst víc
ISBN
9788090421455
Rok vydání
2009
Naše katalogové číslo
334309
Jazyk
čeština

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vědomosti mohou být vždy nebezpečné. Jsou mocnější zbraní než kterýkoli meč či kouzlo.“

Kouzla rodu Thornů - Margaret Rogerson, 2022
Kouzla rodu Thornů
Margaret Rogerson