Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Správný režim - Cecilia Lonnell, Arcaro, 2018

439 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Správný režim - Cecilia Lonnell, Arcaro, 2018
Správný režim - Cecilia Lonnell, Arcaro, 2018

Správný režim

Cesta k optimálnímu výkonu sportovního koně

Existuje mnoho knih a filmů, které pojednávají o technickém tréninku koně a jezdce - jak korektně provádět cviky, jak překonávat překážky, účinně komunikovat a jakými dalšími... Číst víc

Nakladatel
Arcaro, 2018
Počet stran
192

Existuje mnoho knih a filmů, které pojednávají o technickém tréninku koně a jezdce - jak korektně provádět cviky, jak překonávat překážky, účinně komunikovat a jakými dalšími postupy si zajišťovat... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

439 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Všude samí lháři - Shari Lapena, Kalibr, 2024
Správný režim - Cecilia Lonnell, Arcaro, 2018
439 Kč

Více o knize

Existuje mnoho knih a filmů, které pojednávají o technickém tréninku koně a jezdce - jak korektně provádět cviky, jak překonávat překážky, účinně komunikovat a jakými dalšími postupy si zajišťovat ideální vztah s koněm, jehož výsledkem bude úspěch na závodech.

Kniha Správný režim - Cesta k optimálnímu výkonu sportovního koně je jiná se zaměřuje na to, co může udělat jezdec a trenér, aby jejich kůň snáze podával optimální výkony. Píše o tom, jak je důležité mít smysluplná očekávání od konkrétního koně na konkrétním výcvikovém stupni, jak zlepšit jeho fyzickou kondici (včetně síly a vytrvalosti), popisuje principy vzniku zranění jako výsledku interakce mezi vnitřními a vnějšími faktory, například genetiky, stavby těla, managementu a tréninku.

Díky svému veterinárnímu vzdělání, odborným výzkumům a četným rozhovorům se špičkovými jezdci a trenéry z celého světa - včetně Beezie Madden, Carla Hestera a Pippy Funnell, abychom jmenovali aspoň některé z nich - poskytuje autorka rady, jak si vychovat šťastného a zdravého atleta. Tato kniha se speciálně zaměřuje na svědomitě zvolené tempo budování fyzické kondice koně, různorodost tréninku, detailně propracovaný management a péči a zdůrazňuje upřednostnění potřeb koně před závodními ambicemi. Díky tomu čtenářům rozsáhle objasní, co to znamená skutečně dosáhnout na vrchol jezdeckého sportu - a zůstat tam - na pevných základech. Text je provázen krásnými barevnými fotografiemi světově známých koní a lidí, kteří s nimi pracují, díky čemuž kniha i vizuálně demonstruje úspěch těchto metod.
Číst víc
Počet stran
192
Vazba
pevná vazba
Rozměr
190×240 mm
Hmotnost
780 g
ISBN
9788090712713
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
310712
Jazyk
čeština
Nakladatel
Arcaro
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid